SVI ZNATE KSENIJU, A POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ANDREA! Čuveni Knez ima DVE lepotice naslednice! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea je prava lepotica, sa neobičnim izgledom i stajlingom!

SVI ZNATE KSENIJU, A POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ANDREA! Čuveni Knez ima DVE lepotice naslednice! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Ksenija Knežević, starija ćerka poznatog pevača Nenada Kneževića Kneza, već godinama je prisutna u javnosti kroz svoju muzičku karijeru. Međutim, ono po čemu se takođe ističe jeste njen autentičan stajling koji privlači pažnju na društvenim mrežama. U jednom intervjuu, Knez je istakao da je uvek podržava u svemu što radi, ali takođe zahteva od nje i mlađe sestre Andree da mu se uvek jave i da budu odgovorne, što ukazuje na to da je vaspitana da balansira između svojih instinkata i odgovornosti.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Knez

Andrea Knežević - Nepoznata lepotica sa nesvakidašnjim stajlingom

Dok je Ksenija prisutna u javnosti kroz muziku i autentičan stajling, manje se zna o mlađoj ćerki Knezu, Andrei. Ipak, ono što se primećuje jeste da i ona ima izuzetno privlačan stajling koji se ističe po originalnosti i nesvakidašnjosti. Iako je manje prisutna u medijima, njen stil svakako privlači pažnju.

 

 

Ksenija Knežević ističe da pokušava da izrazi svoju umetnost kroz autentičan stajling i muziku. U jednom intervjuu je otkrila da je u novom spotu pokušala da imitira ikone dvehiljaditih godina koje voli, te da je želela da pesma prati taj fazon. Njen trud da kroz stajling, frizuru i celokupnu pojavu dočara tadašnju scenu, ukazuje na njen kreativan pristup umetnosti i izražavanju.

Ksenijin otac, Knez, je izrazio podršku prema njenom stvaralaštvu i stilu, ističući da je on i dalje "u tom fazonu" iz devedesetih godina. Ova podrška od roditelja je svakako važna za Ksenijin dalji umetnički razvoj.

Republika

Foto: ATA Images

Ksenija Knežević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading