BIKOVIĆEVA FONDACIJA KRENULA SA RADOM! Glumac otkrio ko mu je na početku karijere dao VETAR U LEĐA, podržao MISIJU Nikole Rokvića! (VIDEO)

Autor: M. G. / B. P. M.

Zabava

25.05.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moje ime nije ovde važno, ja sam ovde katalizator, da pozovem ljude koji su važni za tu sferu", izjavio je Biković.

Priznati domaći glumac i producent Miloš Biković osnovao je Fondaciju čiji je primarni cilj pružanje podrške mladim i talentovanim ljudima, u daljem školovanju i usavršavanju kako bi mogli da ostvare svoj pun lični i profesionalni potencijal. Fondacija je danas krenula sa radom, a Biković je otkrio da li je odabrao nekadašnji Dan mladosti simbolično.

- Želeli smo da bude u maju, dogodilo se da je Dan mladosti 25. maj i to smo shvatili kao dobar znak. Fondacija je usmerena na mlade i talentovane ljude iz Srbije i iz regiona. Naš logo su krila, želimo da im damo vetar u krila i da ih pokrenemo da sada kada prave ogromne odluke na svojim profesionalnim putanjama, da im damo da se orijentišu da polete da steknu prava poznanstva, kontakte, sa ljudima koji su najznačajniji u njihovoj sferi i u oblasti kojom se bave. Želimo da im uštedimo vreme i pet do 10 godina lutanja. Kroz program mentorstva ćemo ih voditi ka njihovom uspehu, i daćemo im više prostora u javnosti... Svaki profesor, pedagog, kolega mi je bio vetar u leđa. Svi ljudi koji su me podržavali, porodica, prijatelji, svi oni su mi bili vetar u leđa - istakao je Biković.

- Moje ime nije ovde važno, ja sam ovde katalizator, da pozovem ljude koji su važni za tu sferu. Kontakt sa takvim ljudima i prenos ideje će im najviše značiti.

Miloš je podržao humanitarni rad pevača Nikole Rokvića, koji je nedavno završio hodočašće do Grčke. Mladog glumca su danas podržali kolege Miodrag Radonjić, trudna Anđela Jovanović, Ivan Mihailović, reditelj Miloš Avramović...

- Mislim da je Nikola divan čovek. Podržavam svaku vrstu takvog angažmana, pogotovu kada radi neko kao Nikola Rokvić koga stvarno smatram divnim čovekom - rekao je na kraju, a ceo intervju pogledajte na početku ovog teksta.
 

Fondacija Miloš Biković zamišljena je kao interaktivna platforma za razmenu znanja, sticanje iskustava i praktičnog rada uz mentorstvo svetski priznatih naučnika i stručnjaka raznih profila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading