DEDA UBIO DVA UNUKA, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Komšije uplakane dočekale policajce! Pre samo dva meseca u ISTOJ KUĆI se dogodila JOŠ JEDNA TRAGEDIJA

Autor:

Svet

25.05.2024

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor kakav nije skoro viđen u tom delu zemlje

DEDA UBIO DVA UNUKA, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Komšije uplakane dočekale policajce! Pre samo dva meseca u ISTOJ KUĆI se dogodila JOŠ JEDNA TRAGEDIJA

Foto: shutterstock

španskom gradu Granada 72-godišnji muškarac ubio je svoja dva unuka, stara devet i 14 godina, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Prema prvim informacijama španske Civilne garde, muškarac se u toku noći zabarikadirao u kući sa vatrenim oružjem, preteći dvojici unuka, prenosi Unione sarda.

Tim pregovarača bio je u kontaktu sa njim kako bi obezbedio oslobađanje dece, ali su agenti Civilne garde nakon upada u kuću rano danas, zatekli tri tela.

Mediji su izvestili da je majka dečaka, odnosno ćerka 72-godišnjaka poginula pre dva meseca u saobraćajnoj nesreći, a da je automobilom upravljao on.

Od smrti ćerke, on se brinuo o unucima, a navodno se nedavno posvađao sa ocem dečaka.

U našem komšiluku, konkretno u Splitu, Više javno tužilaštvo je nakon završetka istrage pred Opštinskim sudom u Splitu podiglo optužnicu protiv 79-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog niza krivičnih dela počinjenih na štetu njegove maloletne unuke.

Optuženi je, prema navodima optužnice, počinio teška krivična dela polnog zlostavljanja i iskorišćavanja deteta, polne zloupotrebe deteta mlađeg od petnaest godina, teškog krivičnog dela protiv polne slobode, kao i bludne radnje.

Prema detaljima iz optužnice, muškarac se tereti za počinjenje navedenih krivičnih dela tokom šestogodišnjeg perioda, u kući na području Splitsko-dalmatinske opštine.

Konkretno, navodi se da je optuženi navedena krivična dela počinio od neutvrđenog dana u maju 2012. do 28. juna 2015, te zatim od 29. juna 2015. do 6. maja 2018.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading