LEPA ANĐELA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Ćerka Gagija Jovanovića zablistala na otvaranju FONDACIJE MILOŠA BIKOVIĆA! (FOTO)

Autor: M. G. / B. P. M.

Zabava

25.05.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica se pojavila u plavoj haljini i oduševila sve prisutne!

Glumica Anđela Jovanović privukla je pažnju na crvenom tepihu događaja posvećenom radu Fondacije Miloša Bikovića. Uz osmeh koji nije skidala sa lica, blistala je u prelepoj plavoj haljini cvetnog dezena. Posebno zapaženo bilo je to što se trudnički stomačić jedva nazirao, što je dodatno doprinelo njenom sjaju.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Anđela i Biković

Fondacija Miloša Bikovića - podrška mladim talentima

- Želeli smo da bude u maju, dogodilo se da je Dan mladosti 25. maj i to smo shvatili kao dobar znak. Fondacija je usmerena na mlade i talentovane ljude iz Srbije i iz regiona. Naš logo su krila, želimo da im damo vetar u krila i da ih pokrenemo da sada kada prave ogromne odluke na svojim profesionalnim putanjama, da im damo da se orijentišu da polete da steknu prava poznanstva, kontakte, sa ljudima koji su najznačajniji u njihovoj sferi i u oblasti kojom se bave. Želimo da im uštedimo vreme i pet do 10 godina lutanja. Kroz program mentorstva ćemo ih voditi ka njihovom uspehu, i daćemo im više prostora u javnosti... Svaki profesor, pedagog, kolega mi je bio vetar u leđa. Svi ljudi koji su me podržavali, porodica, prijatelji, svi oni su mi bili vetar u leđa - istakao je Biković.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miloš Biković na otvaranju

Anđela Jovanović se pridružila brojnim kolegama kako bi podržala rad Fondacije Miloša Bikovića, koja je danas krenula sa radom. Cilj ove fondacije je pružanje podrške mladim i talentovanim ljudima u daljem školovanju i usavršavanju, omogućavajući im da ostvare svoj pun lični i profesionalni potencijal.

Ovaj događaj je bio prilika da javnost sazna više o radu fondacije i njenim planovima za budućnost. Pored toga, prisustvo poznatih ličnosti kao što je Anđela Jovanović doprinelo je dodatnoj promociji humanitarnog rada i podrške mladim talentima.

Podsećamo, Anđela, ćerka Branke Pujić i Gagija Jovanovića, u četvrtom mesecu trudnoće je i čeka dete sa svojim suprugom, našim proslavljenim sportistom Mihailom Dudašom, za kog se udala pre nekoliko meseci.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela i Dudaš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading