DAVAO MI JE DA PUŠIM, ONA JE TO STROGO BRANILA: Pevačica spavala između Ane Bekute i Mrke, pa otkrila sve DETALJE!

Autor:

Zabava

25.05.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred finale muzičkog takmičenja u kom je učestvovala boravila je kod svoje mentorke!

DAVAO MI JE DA PUŠIM, ONA JE TO STROGO BRANILA: Pevačica spavala između Ane Bekute i Mrke, pa otkrila sve DETALJE!

Foto: instagram.com

Ivana Bogićević, nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda", bila je u timu pevačice Ane Bekute, sa kojom je ostvarila dublji odnos. Pred finale muzičkog takmičenja u kom je učestvovala boravila je kod svoje mentorke, a tada je otkrila i detalje zajedničnog života sa Anom i njenim tadašnjim partnerom Milutinom Mrkonjićem, koji je u međuvremenu preminuo.

Ana je Ivanu nedelju dana pred finale preselila kod sebe, podvrgla je posebnom režimu ishrane i treninga, a čak joj je i ustupila svoj krevet.

- Istina je da sam spavala između Ane i Mrke. Nunali su me, pevali mi pesmice, baš su me čuvali kao bebu - otkrila je Ivana tada.

- Čika Mrka sve popušta. On mi je davao da pušim, Ana mi je to strogo branila. Znaš kako, mame više vole sinove, a tate ćerke, tako sam ja bila kod njih. On me je gledao kao svoju ćerku i sve mi popuštao, a kod Ane je: "Nemoj da radiš ovo, nemoj da radiš ono" - rekla je ona tada.

Inače, Ana je pre dva dana imala posebno tužan da. Naime, pevačica je posetila Milutinov grob u Aleji zaslužnih građana 23. maja, kad bi Mrka napunio 82. godine. Ana se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu, gde je podelila svoje misli i osećanja.

- Danas bismo slavili tvoj rođendan - napisala je pevačica, koja je položila raskošni venac od cveća i odala počast svom nekadašnjem partneru.

Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra 2021. godine, što je bio veliki gubitak kako za Anu Bekutu, tako i za celokupnu javnost. Njihova ljubavna priča ostavila je dubok trag u javnosti, te je Ana Bekuta i dalje posvećena očuvanju sećanja na svog nekadašnjeg partnera.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ana nedavno posetila Mrkin grob

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading