PONOVO BI NAŠE PARE! Crnogorska pevačica PLJUVALA po Srbiji, a sad peva pesme o KOSOVU I METOHIJI! Skandal! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.05.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Jadranke Barjaktarović postao viralan, korisnici društvenih mreža je osudili!

PONOVO BI NAŠE PARE! Crnogorska pevačica PLJUVALA po Srbiji, a sad peva pesme o KOSOVU I METOHIJI! Skandal! (VIDEO)

Foto: ATA Images, Shutterstock

Kontroverznoj crnogorskoj pevačici Jadranki Barjaktarović zabranjen je ulaz u Srbiju nakon što je pljuvala po našoj zemlji i provocirala naš narod, a izgleda da je sad okrenula ploču, kako bi ponovo mogla da zarađuje kod nas. Naime, ona je na tezgama u Crnoj Gori počela da peva i srpske tradicionalne pesme sa Kosova i Metohije.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Jadranka Barjaktarović

Naime, pevačica je u jednoj kafani u zanosu zapevala "Sini sunce jarko sa Kosova", pesmu koju izvodi Danica Crnogorčević, a reči ove pesme su sledeće:

Republika

Foto: Printscreen

Tekst pesme

Snimak je postao viralan i brzo se proširio po društvenim mrežama. Na snimku se vidi da Jadranka dobija bakšiš, a mnogi korisnici su pevačicu osudili.

"Jadranka peva kako koja vojska naiđe. Sve za pare", "Sad bi da se vrati u Srbiju", "Ponovo želi naše pare", "Ne zaboravljamo šta si ranije pevala i izjavljivala", "Nikad se nećeš vratiti u Srbiju", samo su neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, crnogorskoj pevačici Jadranki Barjaktarović je zabranjen ulazak u Srbiju nakon što je na jednoj političkoj proslavi jasno izmenila tekst numere, pevajući "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Ova odluka stupila je na snagu odmah nakon što se snimak njenog nastupa proširio na društvenim mrežama. Ona je tada vraćena sa srpske granice, kada je iz Crne Gore krenula ka Beogradu, nakon čega je imala i mnoge sporne izjave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading