SEVERINA JADNA, DA JADNIJA NE MOŽE BITI! Objavila privatne prepiske sa Duškom Tošićem, Karleuša je SRAVNILA SA ZEMLJOM!

Autor:

Zabava

25.05.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska pop diva urnisala hrvatsku pevačicu nakon novog skandala!

SEVERINA JADNA, DA JADNIJA NE MOŽE BITI! Objavila privatne prepiske sa Duškom Tošićem, Karleuša je SRAVNILA SA ZEMLJOM!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Naša muzička zvezda Jelena Karleuša nedavno je oštro iskritikovala hrvatsku pevačicu Severinu Vučković zbog sramnih izjava o Srbiji i srpskom narodu, nakon čega joj je koleginica poslala neprimerenu poruku, ali tu se nije zaustavila. Naime, Severina je pokazala da ne preza ni od čega, pa je tako objavila i privatne prepiske sa Duškom Tošićem.

Republika

Foto: ATAImages

Severina objavila prepiske sa Tošićem

Severina je pokazala da može da zloupotrebi svačiju privatnost zarad ličnog cilja, kao i da ljudi treba da paze šta joj privatno pišu, a Karleuša joj je brutalno odbrusila.

- I ti jedi srpski ku*ac i ne talasaj previše. Jer, obraz se ne plaća, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka naterala kad ideš protiv svog naroda, pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim - odbrusila joj je Karleuša, pa poručila da je ne interesuje ništa vezano za Tošića:

- Ništa vezano za Duška me ne interesuje više - istakla je Jelena za "Informer".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Karleuša poručila da je Duško više ne zanima

Podsećanja radi, nakon što je Severina okarakterisala našu zemlju i naš narod kao genocidan, Karleuša joj je zapušila usta.

- Severina, a zašto je tebi bitno da li se koristi reč zločin ili genocid? Zašto se ti baviš presuđivanjem šta je bilo i pojašnjavanjem? Ako je samo do para i odštete(?!) koliku je odštetu tvoja država platila Srbiji za Jasenovac? Hmm? Da li se naplaćuje na tonu mesa, ili na broj ljudi? Koliko košta, na primer, milion života? Koliko za milion Srba i da li hoćete popust, jer je bilo i Jevreja? Romi gratis! Tražite li popust na količinu i utrošeni trud jer baš je bilo potrebno mnogo volje i truda da se postigne ta cifra u samo jednom logoru? A imaš li cenovnik koliko Hrvatska treba da plati odštetu za jedini dečji logor na svetu? Ako je dečji logor je l' to tarifiraš kao "mali" zločin ili veliki zločin? Kako ti to nazivaš Severina, hm? Hoćemo onda da fino platimo jedni drugima pa da se volimo? Čist račun duga ljubav? Ima li Hrvatska para ili da šmekerski oprostimo dug zarad komšijskih odnosa? Šta nam teško, oprostićemo i to što si Srpkinja, a nazivaš nas "oni". Ako smo krvnoj braći Crnogorcima oprostili što za male pare glasaju protiv sopstvenog naroda i potresaju kosti svojih đedova koji su se ponosno nazivali (kako?) zašto ne bi sve svima? Srbija je velika i jaka. Nije sve u parama, draga Severina, nije ovde reč o plaćanju, ovde je reč o reči genocid. Jer genocid ne mogu učiniti pojedinci koji su za to odavno osuđeni. Za genocid se krivi čitav narod. Ko ti kaže da se Srbija u toj rezoluciji ne pominje, zašto bi onda Srbija platila odštetu?! Hmmm? Malo logike, lutko, koristi glavicu i za razmišljanje, ne samo za botoks. A Srbi, narod koji je najviše stradao u 20. veku, mogu samo da budu veliki, ponosni, časni narod. Ne genocidan narod. Jer taj žig neću da nosim ni ja, ni moja deca, ni moji unuci, jer u moje ime niko nije ubijao nevine ljude u građanskom ratu u Bosni sa kojim ja nemam a ma baš nikakve veze! P.S. (a i tvoj sin, koji je Srbin, nosiće taj žig, ako se ta istorijska nepravda desi! Pokušaj da se ne trudiš više da budeš ovoliko "pametna") - poručila je Karleuša Severini putem Fejsbuka.

Republika

Foto: ATA Images

Karleuša zapušila usta Severini

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Soko

25.05.2024 10:39

Poslednje vreme je doslo kada pevaljke bistre i raspravljaju politiku. Istina, sluze se biranim recima, pametnim zakljuccima i ulicnim recnikom. Ma, divota!

Odgovori 19 3
Lana USA

26.05.2024 02:19

Severina je njoj dobro vratila.Sve vrijeme su joj usta pina Duška Ali sada joj ga je Severina zapaprila da nije imala kud Nije se ovome nadala “diva”…

Slobodan građanin

27.05.2024 09:49

Udarila kurva na kurvetini!

Blic

28.05.2024 08:04

Duško bezi sto te noge nose od ovoga zla