KARLEUŠA RAZNELA SEVERINU: Kad se razumeš u GENOCIDE, hajde da pričamo o Jasenovcu! Kako tarifiraš JEDINI DEČJI LOGOR NA SVETU - kao mali ili veliki zločin?

Autor:

Zabava

23.05.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena žestoko uzvratila na provokacije hrvatske koleginice koje već godinama izgovara na račun Srbije i srpskog naroda.

KARLEUŠA RAZNELA SEVERINU: Kad se razumeš u GENOCIDE, hajde da pričamo o Jasenovcu! Kako tarifiraš JEDINI DEČJI LOGOR NA SVETU - kao mali ili veliki zločin?

Foto: ATA Images

Pop zvezda Jelena Karleuša komentarisala je Severinine provokacije na račun Srbije i srpskog naroda, pa joj održala lekciju iz istorije i zamolila da ubuduće koristi glavu i za razmišljanje, a ne samo za ubrizgavanje botoksa. 

Naime, splitska pevačica, Severina Vučković, već godinama, iako uredno radi i zarađuje u Srbiji, pljuje srpski narod i Srbiju, te se svako malo bavi politikom i komentariše našu zemlju u negativnom kontekstu, ali se u nju uvek rado vraća da bi uzimala novac.

Iako sa uglednim srpskim biznismenom Milanom Popovićem ima dete, dok je sa Srbinom Igorem Kojićem bila i u braku, Severinu ništa ne sprečava da pljune po onima za koje je više vezana nego za svoju zemlju.

Između ostalog, Vučkovićeva je Srbiju i Srbe okarakterisala kao genocidan narod, kada je prilikom gostovanja u jednoj emisiji izigravala političkog analitičara.

U Srebrenici je bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali... Veliki zločin, mali zločin, mislim, ili srednji zločin, ali radi se samo o tome da bi, u stvari, ako je bio genocid onda neka država trebala platiti toj državi odštetu i mislim da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove - lupila je Severina i ostala živa.

Zbog toga je Karleuša, poznata po tome što ne ume da ćuti na nepravdu, pa makar i na svoju štetu, rešila da koleginici iz Hrvatske zapuši usta:

- Severina, a zašto je tebi bitno da li se koristi reč zločin ili genocid? Zašto se ti baviš presuđivanjem šta je bilo i pojašnjavanjem? Ako je samo do para i odštete(?!) koliku je odštetu tvoja država platila Srbiji za Jasenovac? Hmm? Da li se naplaćuje na tonu mesa, ili na broj ljudi? Koliko košta, na primer, milion života? Koliko za milion Srba i da li hoćete popust, jer je bilo i Jevreja? Romi gratis! Tražite li popust na količinu i utrošeni trud jer baš je bilo potrebno mnogo volje i truda da se postigne ta cifra u samo jednom logoru? A imaš li cenovnik koliko Hrvatska treba da plati odštetu za jedini dečji logor na svetu? Ako je dečji logor je l' to tarifiraš kao "mali" zločin ili veliki zločin? Kako ti to nazivaš Severina, hm? Hoćemo onda da fino platimo jedni drugima pa da se volimo? Čist račun duga ljubav? Ima li Hrvatska para ili da šmekerski oprostimo dug zarad komšijskih odnosa? Šta nam teško, oprostićemo i to što si Srpkinja, a nazivaš nas "oni". Ako smo krvnoj braći Crnogorcima oprostili što za male pare glasaju protiv sopstvenog naroda i potresaju kosti svojih đedova koji su se ponosno nazivali (kako?) zašto ne bi sve svima? Srbija je velika i jaka. Nije sve u parama, draga Severina, nije ovde reč o plaćanju, ovde je reč o reči genocid. Jer genocid ne mogu učiniti pojedinci koji su za to odavno osuđeni. Za genocid se krivi čitav narod. Ko ti kaže da se Srbija u toj rezoluciji ne pominje, zašto bi onda Srbija platila odštetu?! Hmmm? Malo logike, lutko, koristi glavicu i za razmišljanje, ne samo za botoks. A Srbi, narod koji je najviše stradao u 20. veku, mogu samo da budu veliki, ponosni, časni narod. Ne genocidan narod. Jer taj žig neću da nosim ni ja, ni moja deca, ni moji unuci, jer u moje ime niko nije ubijao nevine ljude u građanskom ratu u Bosni sa kojim ja nemam a ma baš nikakve veze! P.S. (a i tvoj sin, koji je Srbin, nosiće taj žig, ako se ta istorijska nepravda desi! Pokušaj da se ne trudiš više da budeš ovoliko "pametna") - poručila je Karleuša Severini putem Fejsbuka.

Podsetimo, jedna od Severininih poslednjih provokacija u nizu je i to što je pevala na Cetinju povodom Dana nezavisnosti Crne Gore, s obzirom na njen novogodišnji ispad u Kotoru, gde je apelovala na publiku: "Ne dajte Crnu Goru!" 

- Dolazim iz Splita i gde god dođem smatraju me svojom. Želim vam srećan Dan nezavisnosti Crne Gore. Verujte, nijedan koncert nije isti, ovo je svakako poseban. Ja vas molim za jedan aplauz za organizatore, koji su ovo sa srcem radili večeras - rekla je Vučkovićeva pre nego što je zapevala za nezavisnost Crne Gore.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Aca

23.05.2024 13:07

Svaka čast, od sad te gledam drugim očima.

Odgovori 17 1
Jova

23.05.2024 14:35

Najgore ustaše su pokatoličeni srbi, a oni se moraju dokazati da su veliki hrvati

Odgovori 16 0
Lula

23.05.2024 17:12

Bravo Jelena za komentar, sad bi zaista bilo jedino ispravno da se Sevejki zabrani svaki rad u genocidnoj joj prapostojbini

Odgovori 32 1
Lina

23.05.2024 20:20

Lepo rekao Ivo Andrić: "Dođu tako ponekad vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati." Severina je davno pokazala ko je.

Odgovori 15 0