SKANDAL U PRIJEPOLJU: Mladići cepaju srpsku zastavu (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.05.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krivična prijava je podneta protiv majke mladića koji je pocepao zastavu.

 

 

U Prepolju se desio incident kada je grupa mladića pocepala srpsku zastavu.

Maloletni M. E. (16), mladić islamske veroispovesti, se popeo na banderu na Šarampovskom mostu i skinuo zastavu pocepavši je, a potom je bacio u reku.

Mladić je maloletan još uvek, pa je krivična prijava podneta protiv njegove majke.

Da podsetimo, nakon donošenja rezolucije o Srebrenici, koju su mnogi građani Srbije doživeli kao sramnu, brojni Beograđani su se okupili na ulicama glavnog grada.

Njihov cilj je bio da na ponosit i dostojanstven način izraze svoje nezadovoljstvo, ali i da pruže podršku svojoj zemlji i predsedniku Aleksandru Vučiću.

Kolona podrške krenula je sa Voždovca i uputila se ka centru grada, tačnije ka trgu Slavija, odakle su građani nastavili ka Trgu Republike. Uzvici podrške odjekivali su ulicama dok su građani mirno ali odlučno izražavali svoje stavove.

U povratku ka Voždovcu, kolona podrške napravila je simbolična tri kruga na Autokomandi. Ova gesta predstavljala je jedinstvo i odlučnost građana, ističući važnost njihovog zajedništva u teškim vremenima.

Podsećamo, na jučerašnjoj sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija je usvojen predlog sramne rezolucije o Srebrenici.

Generalna skupština UN usvojila je Rezoluciju o Srebrenici. Za je glasalo 84, protiv 19, uzdržano 68. Bila je potrebna prosta većina prisutnih. Od 193 članice u sali je u toku glasanja bilo prisutna 171.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading