PODVIG SRBINA IZ ROME: Mile SVILAR NAJBOLJI golman Lige Evrope!

Autor:

Sport

25.05.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos tome, on nije na spisku selektor Stojkovića.

PODVIG SRBINA IZ ROME: Mile SVILAR NAJBOLJI golman Lige Evrope!

Foto: www.profimedia.rs

Uzbudljivo finale Lige Evrope završeno je trijumfom Atalante nad Bajerom (3:0), čime je okončana još jedna sezona ovog prestižnog takmičenja. Kao i svake godine, izabrana je i najbolja postava, a među nagrađenima našao se i srpski golman Mile Svilar.

Mile Svilar istakao se kao najbolji golman takmičenja, pružajući izvanredne partije u dresu Rome, koja je stigla do polufinala, a gde je nažalost morala da preda primat ekipi Bajera iz Leverkuzena. Iako je pokazao izuzetne kvalitete na terenu, Svilar je odlučio da ne nastupa za reprezentaciju Srbije, te se nije našao na širem spisku selektora Dragana Stojkovića za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

 

 


Pored Svilara, u idealnoj postavi takmičenja našli su se i drugi izuzetni fudbaleri. U defanzivnoj liniji istakli su se Đanluka Manćini iz Rome, Džonatan Ta iz Bajera i Berat Đimsiti iz Atalante. U veznom redu, mesto su zauzeli Džermejn Frimpong i Granit Džaka iz Bajera, kao i Ton Kopmajners i Mateo Ruđeri iz Atalante. U napadu su se istakli Florijan Virc iz Bajera, Pjer Emerik Obamejang iz Marselja i Ademola Lukman iz Atalante.

Ova sezona Lige Evrope donela je brojne uzbuđujuće utakmice, neizvesne okršaje i vrhunski fudbal, a najbolji fudbaleri izborili su se za mesto u idealnoj postavi takmičenja, dok su klubovi i navijači uživali u izvanrednim fudbalskim spektaklima širom Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading