PROFESOR I MATURANTKINJA: Kada sam videla poruke koje moj muž šalje svojoj 28 godina mlađoj učenici, nije mi bilo dobro!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

25.05.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sredovečna Britanka je zabrinuta zbog toga što se njen suprug dopisuje sa devojkom koja je 28 godina mlađa od njega.

PROFESOR I MATURANTKINJA: Kada sam videla poruke koje moj muž šalje svojoj 28 godina mlađoj učenici, nije mi bilo dobro!

Foto: Shutterstock

- Moj suprug je profesor u školi i veoma sam uznemirena zbog njegovog odnosa sa bivšom učenicom koja sada ima 18 godina - priča ona i nastavlja:

- Njih dvoje se stalno dopisuju preko interneta, a sada se dogovaraju i da se vide uživo, i ja sam ubeđena da će se nešto nepristojno dogoditi. Muž joj je predavao kada je ona imala 13 godina i uvek joj je posvećivao mnogo pažnje.

- Moj suprug ima 46 godina, i ne sviđa mi se što se njih dvoje dopisuju svakog dana. Muž ne krije da su u kontaktu i tvrdi da joj samo pomaže oko prijave za fakultet. Pročitala sam poruke, i on nije lagao o sadržini. On sebe vidi kao njenog mentora, ali meni baš nije prijatno zbog toga. Brinem se da će on upasti u probleme her ona je njegova bivša učenica. A još više brinem da se nešto događa među njima, ili da će se uskoro dogoditi - iskrena je žena.

Foto: shutterstock

Da li je sa pravom zabrinuta?

 - Ona odlično izgleda, i sihurna sam da mom mužu prija njena pažnja. Rekla sam mu od čega strahujem, a on mi je odgovorio da preterujem i da se ništa ne događa. Međutim, ona mu stalno šalje svoje slike, obično fotografije lica, i on se smeši dok čita njegove poruke. Da li preterujem - pita se Engleskinja.

Odgovor terapeuta:

Zvuči da je vaš muž iskren i da se ništa neprimereno ne događa, ali imate razloga da budete zabrinuti.

Iako je ona punoletna, ipak bi vaš suprug mogao da upadne u probleme. On mora da bude svestan kako sve ovo može da izgleda njegovom sadašnjem poslodavcu, naročito ako se ima u vidu da je on već ranije predstavljao autoritet za nju. Takođe, i ogromna razlika u godinama može da bude kamen spoticanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading