OŽENIO SE DEVOJKOM KOJU JE UPOZNAO PREKO INTERNETA, A POSLE 12 DANA SE ŠOKIRAO: Kada je sklonila veo, umalo se nisam onesvestio!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

10.05.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetšestogodišnji Adinda Kanza Azahr iz Indonezije doživeo je pravu dramu kada je shvatio da je žena koju je oženio, u stvari, muškarac.

OŽENIO SE DEVOJKOM KOJU JE UPOZNAO PREKO INTERNETA, A POSLE 12 DANA SE ŠOKIRAO: Kada je sklonila veo, umalo se nisam onesvestio!

Foto: Shutterstock

Ova neobična priča o prevari izazvala je veliku pažnju javnosti, a detalji o tome kako je došlo do ove situacije sve su šokantniji.

Ljubav preko interneta

Sve je počelo kada je Adinda upoznao svoju "verenicu" preko interneta. Nakon nekoliko video poziva, mladić se zaljubio u prevaranta za koga je mislio da je žena. Nakon nekoliko sastanaka, odlučio je da je oženi, ali je ubrzo primetio neke neobičnosti kod svoje verenice.

Ona je uvek krila lice velom, a protivila se i zvaničnom venčanju, navodeći kao razlog smrt njegove majke. Međutim, ni u snu nije mogao da pretpostavi da je osoba koju je oženio zapravo muškarac.

Foto: Shutterstock

Doživeo je najveći šok u životu

Šokantno otkriće

Dvanaest danas nakon venčanja, Adinda je primetio da njegova supruga i dalje krije lice, izbegava odnose i retko izlazi iz kuće. Sumnja je počela da raste, a njegova porodica je odlučila da istraži identitet mlade. Istraživanje je otkrilo da je "mlada" zapravo muškarac, što je šokiralo Adindu i njegovu porodicu.

Cilj prevaranta

Lažna mlada, čiji je pravi identitet otkriven, priznala je policiji da je njen cilj bio da dobije novac od Adinde za kojeg se udala. Ova prevara je izazvala veliko nezadovoljstvo i sada prevarantu preti kazna do 4 godine zatvora.

Ova neverovatna priča izazvala je mnogo pažnje u javnosti i postala je predmet rasprave o opasnostima upoznavanja ljudi preko interneta i važnosti provere identiteta pre ulaska u ozbiljne veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading