OGROMNE KOLONE VOZILA NA MOSTOVIMA: Započeo jutarnji špic u Beogradu, pogledajte kakvo je stanje na ulicama prestonice (FOTO)

Autor:

Vesti

10.05.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj u Srbiji odvijaće se danas po pretežno suvim kolovozima, osim u zapadnim i južnim krajevima zemlje gde može biti kratkotrajnih pljuskova.

OGROMNE KOLONE VOZILA NA MOSTOVIMA: Započeo jutarnji špic u Beogradu, pogledajte kakvo je stanje na ulicama prestonice (FOTO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Poslednji dan radne nedelje u Beogradu počinje i završava se sa nešto većim gužvama na ulicama, a trenutno je kolona vozila na Gazali i Pančevačkom i Plavom mostu.

Gužva na ovim mostovima je u smeru ka gradu, a saobraćaj je takođe pojačan u ulicama koje vode do užeg centra. Brankov most je prohodan trenutno, a gužve nema ni kod Autokomande. U drugom delu dana očekuje se veći broj vozila na beogradskim ulicama.

Republika

Foto: printscreen/naxi.rs

 

 

AMSS: Pretežno suvi kolovozi, u zonama radova usporenija vožnja

Saobraćaj u Srbiji odvijaće se danas po pretežno suvim kolovozima, osim u zapadnim i južnim krajevima zemlje gde može biti kratkotrajnih pljuskova.

Foto: printscreen/naxi.rs

 

 

Auto moto savez Srbije (AMSS) saopštio je da se popodne zbog početka vikenda očekuje pojačan saobraćaj. Usporena vožnja i formiranje kolona mogući su na deonicama na kojima su u toku radovi.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Na graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička vozila. Kamioni se na prelazu Horgoš zadržavaju se oko šest sati.

Republika

Foto: printscreen/naxi.rs

 

VREME 

U Srbiji će danas pre podne biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda padavine se uglavnom očekuju na zapadu, jugozapadu i jugu Srbije zbog čega je u ovim delovima na snazi i meteo alarm. Posle podne manja oblačnost, uz duže sunčane intervale.

Biometeorološka prognoza

Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim hroničnim bolesnicima i osetlјivim osobama. Izvestan oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropate mogu osetiti probleme sa snom i blagu glavobolјu. Preporučuje se umerena fizička aktivnost.

Detaljna prognoza za naredna tri dana

Subota

Promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i u većem delu suvo, a lokalni pljuskovi s grmljavinom mogući su tek ponegde u brdsko-planinskim predelima istočne i jugoistočne Srbije. Vetar slab do umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 7 do 12 stepeni, a najviša od 20 do 24 stepena.

Promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 7 do 13 stepeni, a najviša dnevna od 21 do 24 stepena.

Ponedeljak

Na severu pretežno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 9 do 12 stepeni, a najviša dnevna od 21 do 24 stepena.

Prognoza do 18. maja

Promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i lokalne pojave kiše i pljuskova s grmljavinom. Temperatura sredinom naredne sedmice u porastu uz pojačanje južnog i jugozapadnog vetra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading