EPILOG SKANDALA U PAZARU! Ikona plavih uticao da se ukloni SRAMOTNI TRANSPARENT o takozvanom genocidu u Srebrenici!

Autor:

Sport

25.05.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politička provokacija uzdrmala Srbiju.

EPILOG SKANDALA U PAZARU! Ikona plavih uticao da se ukloni SRAMOTNI TRANSPARENT o takozvanom genocidu u Srebrenici!

Foto: prinskrin

Utakmicu plej-auta Superlige Srbije između Novog Pazara i niškog Radničkog obeležila je sramna politička provokacija domaćih navijača. Nakon vodećeg pogotka Pazaraca u 13. minutu, postignutog od strane Adema Ljajića, glavni sudija susreta Jovan Šegrt prekinuo je utakmicu zbog komešanja na zapadnoj tribini stadiona kraj Jošanice.

Na zapadnoj tribini se pojavio transparent sa natpisom "Srebrenica - genocid", što je izazvalo novu tenziju tokom meča. Ovaj događaj je izazvao reakciju i sudije, koji je povukao obe ekipe sa terena. Postalo je jasno da je politička provokacija bila razlog za prekid utakmice.

Nakon prekida utakmice, sa stadiona je stigla informacija da je Adem Ljajić bio u komunikaciji sa navijačima, te je uticao da skinu parolu. Ova reakcija fudbalera na situaciju na tribinama je izazvala pažnju javnosti.

Nakon ponovnog početka utakmice, Radnički je uspeo da dođe do izjednačenja pogotkom Vanje Ilića. Ovo izjednačenje je dodatno napetoj atmosferi na stadionu dalo novu dinamiku.

Ostaje da se vidi kakve će biti sankcije za Novi Pazar nakon ovog incidenta, dok je jasno da je politička provokacija na sportskom događaju izazvala negativne reakcije i tenziju među prisutnima i sportskoj javnosti uopšte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading