MAJKA KOJA JE IZBOLA DETE JE TRUDNA: Ovo su novi detalji užasa u Nišu

Autor:

Hronika

25.05.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio juče oko 16:30.

MAJKA KOJA JE IZBOLA DETE JE TRUDNA: Ovo su novi detalji užasa u Nišu

Foto: Shutterstock, Pxhere

Centar za socijalni rad oglasio se povodom nedavnog incidenta u Nišu, demantujući tvrdnje da je njihova intervencija bila povod za napad na dete. Kako je saopšteno, njihova reakcija usledila je tek nakon što je dete napadnuto, a policija je obavila uviđaj na licu mesta, piše Telegraf.

Prema rečima zvaničnika Centra za socijalni rad, dete je nakon napada zbrinuto u niškoj bolnici, gde su mu dijagnostikovane lake telesne povrede. Nakon toga, dete je pušteno kući i smešteno kod bake po ocu, što je bila želja deteta. Takođe, istaknuto je da je majka, koja je u drugom stanju, određen pritvor.

- Policija je obavila uviđaj, a pošto je žrtva bila maloletna, mi smo izašli na lice mesta. Dete je zbrinuto u niškoj bolnici, ustanovljene su lake telesne povrede, pa je pušteno kući. Izmešteno je kod bake po ocu, kako je i želelo. Majka je u drugom stanju i određen joj je pritvor - rečeno je u ovoj ustanovi.

Devojčica (5) koju je majka navodno izbola, otpuštena je iz bolnice i trenutno se nalazi pod pažnjom rodbine. Saopšteno je da je dete smešteno kod bake po ocu, dok je majci određen pritvor. Ova informacija ukazuje na ozbiljnost situacije i potrebu za adekvatnom zaštitom deteta i trudnice.

Kako navode komšije koje žive u ovoj niškoj mahali, nasilje u porodici dogodilo se juče oko 16.30 sati.

Nadležni Centar za socijalni rad došao je da preuzme dvoje dece koje su trebali da odvedu u hraniteljsku porodicu, s obzirom da njihova majka koja je inače dugogodišnji zavisnik i pored svih upozorenja i šansi koji je navodno, dobila od nadležnog centra nije popravila svoje ponašanje, oni su se odlučili na takav korak. Naime, kada je videla zaposlene radnike Centra potpuno je izgubila razum, uz pretnje, psovke i agresivno ponašanje dograbila je nož i isekla svoje šestogodišnje dete po leđima - kažu komšije koje su se u tom trenutku našli na mestu nezapamćenog incidenta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading