CENTAR ZA SOCIJALNI RAD JOJ POKUCAO NA VRATA, ONA UZELA NOŽ I NASRNULA NA DETE: "Kada je videla zaposlene, potpuno je izgubila razum, pretila je i psovala, pa dograbila sečivo"

Autor:

Hronika

25.05.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilje u porodici dogodilo se juče u posle podnevnim časovima

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD JOJ POKUCAO NA VRATA, ONA UZELA NOŽ I NASRNULA NA DETE: "Kada je videla zaposlene, potpuno je izgubila razum, pretila je i psovala, pa dograbila sečivo"

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Š. B. (21) iz Niša, uhapšena je zbog nasilja u porodici, nakon što je nožem ćerki (6) nanela ubodne rane po leđima. Dete je zbrinuto u Kliničkom centru Niš, a konstatovane lakše telesne povrede, dok je osumnjičenoj određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedena na saslušanje u OJT u Nišu.

Kako navode komšije koje žive u ovoj niškoj mahali, nasilje u porodici dogodilo se juče oko 16.30 sati.

- Nadležni Centar za socijalni rad došao je da preuzme dvoje dece koje su trebali da odvedu u hraniteljsku porodicu, s obzirom da njihova majka koja je inače dugogodišnji zavisnik i pored svih upozorenja i šansi koji je navodno, dobila od nadležnog centra nije popravila svoje ponašanje, oni su se odlučili na takav korak. Naime, kada je videla zaposlene radnike Centra potpuno je izgubila razum, uz pretnje, psovke i agresivno ponašanje dograbila je nož i isekla svoje šestogodišnje dete po leđima - kažu komšije koje su se u tom trenutku našli na mestu nezapamćenog incidenta za Kurir, pa dodaju:

Niko nije mogao da je obuzda. Oduvek smo pričali da je džaba što joj radnici Centra pružaju šansu i priliku da se popravi, kao ona sama ne želi da se promeni, i ta deca su se samo patila. Na kraju je u očajničkoj predstavi povredila dete koje je ona rodila. Užas - kažu oni.

(Republika/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading