BOMBA IZ PARIZA: ĐOKOVIĆ IMA NOVOG TRENERA! BORISU poverenje i veliko IZNENAĐENJE!

Autor:

Sport

26.05.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimonjiću zahvalnost.

BOMBA IZ PARIZA: ĐOKOVIĆ IMA NOVOG TRENERA! BORISU poverenje i veliko IZNENAĐENJE!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser planete, Novak Đoković, suočava se sa izazovima ove sezone. Nakon peha na mastersu u Rimu, kada ga je metalna flašica pogodila u glavu, a potom i Ženeve, forma i fizička sprema mu nisu bili na očekivanom nivou. Tri polufinala bez osvojene titule dovela su do razlaza sa trenerom Goranom Ivaniševićem i kondicionim trenerom Markom Panikijem, a u tim se vratio Gebhard Grič, dok se uz Novaka privremeno našao i Nenad Zimonjić.

Umesto Zimonjića ili nekog drugog trenera, u timu za Pariz je Boris Bošnjaković, dugogodišnji trener na akademiji srpskog asa. On će pružiti Novaku stručnu pomoć tokom turnira na Rolan Garosu. Bošnjaković je poznat po tome što se smatra jednim od najboljih analitičara na ATP turu, a njegova ekspertiza će sigurno biti od značaja. Novak i dalje traži idealnu formulu tima oko sebe, a Bošnjakovićeva uloga će biti ključna.

Biće Đokoviću potrebna najbolja podrška kako bi popravio forhend i povratio sigurnost u svoje udarce, koji su ga do sada više puta izneveravali ove sezone. U Parizu Đoković brani titulu osvojenu prošle godine, a prva prepreka mu je Pjer Ig Erber.

Novak Đoković, iako suočen sa izazovima, i dalje nastoji da pronađe rešenje za svoje probleme i vrati se na vrhunski nivo igre. S obzirom na njegovu upornost i talenat, ljubitelji tenisa širom sveta sa nestrpljenjem očekuju njegove nastupe na predstojećim turnirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zagaru

27.05.2024 06:53

Ni tata da je trener vise ne pomaze nista.