"GORI" POBEDNIK! Beograd je ceo CRVENO-BEO! Pogledajte kako izgleda slavlje Zvezdine TITULE na KALEMEGDANU! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2024

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli potvrdili primat na domaćoj sceni.

"GORI" POBEDNIK! Beograd je ceo CRVENO-BEO! Pogledajte kako izgleda slavlje Zvezdine TITULE na KALEMEGDANU! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Svuda grmi okolo... Ne prestaje da odjekuje pesma raspevanih navijača Crvene zvezde, koji su posle ubedljive pobede nad Čukaričkim (4:1) u poslednjem 37. kolu Superlige Srbije pohitali ka zidinama Kalemegdana, kako bi proslavili novu duplu krunu svojih ljubimaca.

Izabranici Vladana Milojevića su odavno obezbedili naslov državnog prvaka, a trijumfom nad "brđanima" samo su upotpunili fenomenalnu sezonu, koja je začinjena nedavnim trijumfom u Kupu Srbije i trijumfom nad novosadskom Vojvodinom (2:1) na lozničkom Lagatoru.

Odmah nakon vatrometa i bakljade na najvećem srpskom stadionu, korteo navijača Zvezde uputio se preko Slavije i Knez Mihailove, ka kalemegdanskoj tvrđavi, gde je bilo zakazano veliko slavlje zbog epskog uspeha Milojevićeve čete.

Foto: Republika.rs

 

Ogroman broj delija okupirao je popularni "Kališ", nema mesta gde igla da padne, a mnogi su pohrlili da zauzmu svoja mesta na legendarnom "Pobedniku", dok traje deo pisanja nove istorije na Marakani.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Crvenoj zvezdi je ovo 35. šampionska titula u istoriji, a od jeseni će nastupati u kvalifikacijama za Ligu šampiona od poslednjeg kola doigravanja. Ukoliko prođe u najelitniji klupski rang, najbolji srpski klub će, ujedno, biti deo novog formata LŠ koji se igra upravo od naredne sezone.

Foto: Republika.rs

 

Treba reći da su crveno-beli takmičenje završili sa 96 bodova, čak 18 više od večitog rivala drugoplasiranog Partizana, uz impozantnu gol razliku od 94 data i samo 28 primljenih pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading