BAKLJADA, PA PRAVAC KALIŠ! Korteo Zvezdinih navijača KRENUO na konačno ODREDIŠTE slavlja DUPLE KRUNE! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Vladana Milojevića odbranili šampionsku titulu.

BAKLJADA, PA PRAVAC KALIŠ! Korteo Zvezdinih navijača KRENUO na konačno ODREDIŠTE slavlja DUPLE KRUNE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda je ubedljivom pobedom nad Čukarčkim (4:1) potvrdila osvajanje šampionske titule i odbranu "duple krune", dok je Vladan Milojević svoj povratak na klupu kluba iz Ljutice Bogdana obeležio novim peharom u Superligi Srbije.

Odmah posle meča usledio je spektakularan vatromet delija, koje su pozvale sve zvezdaše da krenu u korteo ka Kalemegdanu, gde će biti održana velika proslava povodom fenomenalnog uspeha kluba iz Ljutice Bogdana 1a:

Skandirale su delije svojim ljubimcima i pevale dobro poznate pesme, kao najava onog glavnog što će uslediti pod zidinama Kalemegdana, gde će šampionska žurka biti nastavljena do zore.

Fudbaleri Zvezde su, podsetimo, osvojili 35. titulu šampiona države, dok su i u Kupu Srbije trijufmovali na stadionu Lagator u Loznici, gde su savladali Vojvodinu s 2:1.

- Ponos i sreća, mi smo živeli za ovo radili trenirali. Apsolutno zasluženo smo osvojili, konstantno smo u drugom delu imali nivo rezultata. Uvek je lepo kada osvojite oba trofeja, još jednom se zahvaljujem ovoj divnoj publici, navijača, sigurno da bez njih ovo ne bismo mogli - rekao je Vladan Milojević neposredno posle utakmice protiv "brđana".

Crvena zvezda je, ujedno, najefikasniji tim superligaškog takmičenja, jer je trku završila s 94 postignuta gola, čak 14 više od drugoplasiranog Partizana, uz samo 28 primljenih i impozantnu gol-razliku +66.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading