DRAGOVIĆ DOBIO PORUKU OD DELIJA! Evo kakva je bila njegova REAKCIJA s BAKLJOM u ruci! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten se oprostio od crveno-belog dresa.

DRAGOVIĆ DOBIO PORUKU OD DELIJA! Evo kakva je bila njegova REAKCIJA s BAKLJOM u ruci! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Mnogo lepih prizora, slika i emocija bilo je na današnjoj utakmici između Crvene zvezde i Čukaričkog. Šampion je pred svojim navijačima slavio sa 4:1 i na taj način krunisao sjajnu sezonu.

Današnji meč je takođe bio poseban i za Zvezdinog kapitena, Aleksandra Dragovića. Naime, on je na jučerašnjem sastanku sa upravom odlučio da će da napusti klub i vrati se u Austriju.

Tim povodom, navijači su ga pri izlasku sa terena tokom utakmice ispratili skandiranjem, a posle utakmice je dobio i transparent na kom je pisalo:

– Od prvog dana kapitenski i hrabro na terenu, zauvek hvala Dragoviću kapitenu!

Aleksandar Dragović je potom prišao tribini i sa bakljom u ruci zapevao zajedno sa navijačima. Iznad Marakane je na dronu poleteo dres s njegovim prezimenom, s brojem 35, koji označava toliko osvojenih Zvezdinih titula. Usledila je bakljada delija u njegovu čast:

On se vraća u bečku Austriju, gde je i počeo karijeru, a koja mu je ponudila ugovor čak na osam godina!

Takođe, danas su se od crveno-belog dresa oprostili i Nemana Milunović i Zoran Popović, koji su istovremeno ispraćeni na fenomenalan.

Crvena zvezda je odbranila titulul šampiona Superlige Srbije, koju je prethodno začinila osvajanjem Kupa Srbije na Lagatoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading