LUDILO U NAJAVI! Pogledajte ATMOSFERU ispred stadiona "Rajko Mitić"! Marakana OVO NE PAMTI, a da nije DERBI! (FOTO)

Autor:

Sport

25.05.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli slave šampionsku titulu.

LUDILO U NAJAVI! Pogledajte ATMOSFERU ispred stadiona "Rajko Mitić"! Marakana OVO NE PAMTI, a da nije DERBI! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde proslavljaju šampionsku titulu i osvojen Kup Srbije u utakmici protiv Čukaričkog.

Izabranici Vladana Milojevića odavno su odbranili primat u domaćem prvenstvu, dok su nedavno na Lagatoru u Loznici protiv Vojvodine osvojili nacionalni kup, potvrdili dominaciju na domaćoj sceni.

Tim povodom, današnji duel u poslednjem 37. prvenstvenom kolu Superlige Srbije, donosi slavljeničku atmosferu, na koju niko nije mogao da ostane imun.

Republika

Foto: Republika.rs

Očekuju se pune tribine stadiona "Rajko Mitić".

Slile su se reke zvezdaša ka stadionu "Rajko Mitić", kako bi protiv ekipe sa Banovog brda pozdravile svoje ljubimce i odužile im se za rezultate u sezoni na izmaku, u kojoj je ispunjen cilj i odbranjena "dupla kruna".

Foto: Republika.rs

Redovi ispred Marakane

Prema fotografijama našeg izveštača, evidentno je da će tribine Marakane biti ispunjene u ogromnom broju, obzirom da su redovi za ulazak na najveći srpski stadion nezapamćeno veliki.

Kažemo nezapamćeni, jer se ne pamti da je za Zvezdin meč u Superligi, a da nije protiv Partizana, ovakva kolona zabeležena.

Treba reći da će Čukaričkom ovaj meč biti rezultatski značajan, jer se "brđani" i dalje nadaju da mogu do kvalifikacija za Ligu Konferencije, u slučaju da Vojvodina ili Kragujevčani kiksnu u poslednjoj rundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading