STAN U BEOGRADU DOBILA ZA 80 DINARA! Izvučeni dobitnici u igri "Uzmi račun i pobedi"!

Autor:

Vesti

25.05.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobitnike stanova izvukla je Teya Dora, naša predstavnica na pesmi Evrovizije.

STAN U BEOGRADU DOBILA ZA 80 DINARA! Izvučeni dobitnici u igri "Uzmi račun i pobedi"!

Foto: Printscreen/RTS/Uzmi račun i pobedi

Zanimljivosti

Treće izvlačenje u okviru novog kruga nagrade igre „Uzmi račun i pobedi“ održano je danas.

Dobitnike stanova izvukla je Teya Dora, naša predstavnica na pesmi Evrovizije.

Trosoban stan u Zemunskim kapijama dobila je Maja Cerović, čiji je dobitni račun uplaćen na Novom Beogradu.

Dobitnik drugog trosobnog stana je Marko Gatalo, koji je dobitni račun uplatio u Novom Sadu.

Važna novina u ovoj nagradnoj igri bila je da građani koji plaćaju karticom ili instant mogu da udvostruče svoje šanse za dobitak, s obzirom na to da se za svako bezgotovinsko plaćanje koje je zabeleženo na računu dobija dodatni kod koji ravnopravno učestvuje u izvlačenjima.

Podsećamo, ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su 24. maja u Vladi Srbije ugovore sa dobitnicima stanova u drugom izvlačenju novog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i uručili im ključeve.

Ugovori su potpisani sa Mirjanom Milovanović iz Ćićevca koja je u izvlačenju u subotu 18. maja dobila dvosobni stan u Zemunskim kapijama i Draganom Radenovićem iz Kaluđerice koji je dobio jednoiposoban stan, takođe u Zemunskim kapijama.

Milovanovićeva je postala vlasnik stana za račun u iznosu od 2.133 dinara koji je platila u Ćićevcu, dok je Radenoviću stan doneo dobitni račun od 1.502 dinara plaćen u Beogradu.

Siniša Mali je nakon potpisivanja ugovora i uručenja ključeva čestitao dobitnicima i  zahvalio im na učestvovanju u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", jer kako je kazao, na taj način oni se zajedno sa državom trude da se izborimo sa sivom ekonomijom.

- Kao što sam više puta i rekao, prema sivoj ekonomiji država ima nultu toleranciju i veoma je važno da građani Srbije to razumeju i da svaki put kada kupuju nešto uzimaju fiskalni račun. Kad god ne uzmete fiskalni račun ili kad god vam ne izdaju fiskalni račun, koristi od toga imaju samo ti koji vam to nisu izdali - rekao je ministar.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maki

25.05.2024 23:52

Oću li ja ikako majko mila,