DODELJEN STAN U BEOGRADU: Dobitnik "Uzmi račun i pobedi" uskoro uzima ključeve u ruke

Autor:

Vesti

18.05.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima.

DODELJEN STAN U BEOGRADU: Dobitnik "Uzmi račun i pobedi" uskoro uzima ključeve u ruke

Foto: Printscreen/https://www.uzmiracun.rs/-nagradna-igra-2023

U periodu od 25. aprila do 8. juna 2024. godine, traje novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024". Ukupan nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu, čija je ukupna vrednost 1,9 miliona evra.

Važno je istaći da su danas izvučeni novi dobitnici stanova, a pet javnih izvlačenja održava se od 11. maja do 8. juna.


Danas su objavljeni izvučeni brojevi koji su odredili prvog dobitnika stana. Alfanumerički kod 727618, kao i dodatno izabrana slova "AM", dovela su do toga da Dragan Radenović osvoji jednoiposobni stan od 47 kvadrata. Zanimljivo je da je Dragan Radenović osvojio stan upravo zahvaljujući računu u iznosu od 1.502 dinara.

Podsetimo, pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

Novi krug donosi i jednu značajnu novinu za bezgotovinska plaćanja - unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja, dobija se i još jedan dodatni kod.

Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima.

Ovaj ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" donosi uzbuđenje i niz mogućnosti za učešće, naglašavajući značaj fiskalnih računa i bezgotovinskih plaćanja za osvajanje vrednih nagrada. S nestrpljenjem se očekuju naredna izvlačenja i novi dobitnici stanova, a sve oči su uprte ka Zemunskim kapijama gde se očekuje izvlačenje dobitnika dvosobnog stana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading