VUJADIN DOBIO STAN U BEOGRADU ZA RAČUN OD SAMO 40 DINARA: Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri 'Uzmi račun i pobedi'

Autor:

Vesti

11.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani su imali priliku da od 8. aprila šalju račune putem aplikacije, a validni su svi računi koji su izdati u ovoj godini, bez obzira na njihovu vrednost.

VUJADIN DOBIO STAN U BEOGRADU ZA RAČUN OD SAMO 40 DINARA: Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri 'Uzmi račun i pobedi'

Foto: RTS/printscreen, Printscreen/https://www.uzmiracun.rs/-nagradna-igra-2023

U okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" večeras su izvučeni dobitnici dva stana u beogradskom naselju Zemunske kapije.

Dobitnik jednoiposobnog stana je Vujadin Maksimović iz Beograda, dok je dobitnik dvosobnog stana Slobodan Novaković iz Valjeva, prenosi RTS.

Nagradnim fondom za prvi krug obuhvaćeno je 10 stanova, u vrednosti od 1,9 miliona evra. U igri su dva jednoiposobna stana (po 46 kvadrata), dva dvosobna (po 54 kvadrata), pet trosobnih (71 do 76 kvadrata) i jedan četvorosoban dupleks od 102 kvadrata.

Građani su imali priliku da od 8. aprila šalju račune putem aplikacije, a validni su svi računi koji su izdati u ovoj godini, bez obzira na njihovu vrednost.

Do sada je registrovano čak 406.322 naloga, sa kojih je poslato 41,8 miliona računa i dodeljeno više od 50 miliona jedinstvenih kodova.

Mali je naglasio da je za Vladu Srbije ova nagradna igra veoma važna jer na taj način direktno sarađuje sa građanima i zajedno sa njima se bori protiv sive ekonomije koja donosi štetu celom društvu.

- Ovu nagradnu igru od prošle godine organizujemo u digitalnom formatu, što znači da učesnici ne šalju koverte sa fiskalnim računima i slipovima, već ih skeniraju putem aplikacije ΄Uzmi račun i pobedi΄ koju je izradila Poreska uprava uz podršku NALED-a, Nemačke razvojne saradnje GIZ i Inicijative Bolji način. Aplikacija može besplatno da se preuzme na Google play, Apple i Huawei prodavnicama", naveo je prvi potpredsednik vlade. On je podsetio da građani račune putem aplikacije mogu da šalju od 8. aprila, a validni su svi računi koji su izdati u ovoj godini, bez obzira na vrednost. "Od tada je registrovano čak 406.322 naloga, sa kojih je poslato 41,8 miliona računa i dodeljeno više od 50 miliona jedinstvenih kodova, što je potvrda ogromnog interesovanja građana za ovu nagradnu igru. Sve to pokazuje da su građani prepoznali napore i aktivnosti Vlade Srbije u borbi protiv sive ekonomije- naveo je Siniša Mali.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pobesneli Laloš

11.05.2024 19:24

Stanovi nisu u Beogradu, već u Sremu. Bliže su Novoj Pazovi nego Vračaru. Zašto ne dele po 1 stan u Beogradu na vodi i desetak automobila? Više ljudi bi se radovalo. Ovako se neko lepo ugradio u temelje periferije.