MILOJEVIĆ NIKAD SREĆNIJI ZBOG TITULE! Evo šta je REKAO o ODLASKU tandema!

Autor:

Sport

25.05.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli na ubedljiv način stavili tačku na osvajanje sedme uzastopne titule

MILOJEVIĆ NIKAD SREĆNIJI ZBOG TITULE! Evo šta je REKAO o ODLASKU tandema!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički rezultatom 4:1, ali je pobeda nad "brđanima" ostala u senci fantastične atmosfere na tribinama koja je vladala povodom osvajanja nove "duple krune".

Spektakularnim navijanjem delije su po ko zna koji put pokazale odanost prema svojim ljubimcima, a izabranici Vladana Milojevića su im se odužili na najbolji način i izborili ubedljivo slavili na kraju.

Nije krio oduševljenje šef stručnog štaba šampiona Superlige Srbije, koji je pun utisaka po završetku utakmice dao svoje viđenje iste. Otkrio je prve utiske:

Foto: FK Crvena zvezda

 

- Ponos i sreća, mi smo živeli za ovo radili trenirali. Apsolutno zasluženo smo osvojili, konstantno smo u drugom delu imali nivo rezultata. Uvek je lepo kada osvojite oba trofeja, još jednom se zahvaljujem ovoj divnoj publici, navijača, sigurno da bez njih ovo ne bismo mogli -- rekao je Vladan Milojević i dodao:

- Ja sam rekao i prvi put kad sam otišao, hoću da Zvezda zna da uvek ima čoveka na raspolaganju u meni. Rekao sam igračima da ne razmišljamo o tabeli, gledali smo samo sebe i to se na kraju ostvarilo.

Defanizivci su odigrali poslednje mečeve za Crvenu zvezdu (prim.aut Aleksandar Dragović i Nemanja Milunović):

- Teško mi je, ja se uvek vezujem za ljude. Čestitam im od sveg srca, mnogo su dali Zvezdi, nadam se da mlađi igrači mogu da dođu. Oni su uvek u mojim srcama, njihovim porodicama, uvek da negde imaju Zvezdu u srcu, a ja znam da je imaju - istakao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading