KAPITEN SE U SUZAMA OPROSTIO OD ZVEZDE! Pogledajte poslednji POZDRAV Dragovića sa delijama! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac delija odigrao poslednji meč u crveno-belom dresu.

KAPITEN SE U SUZAMA OPROSTIO OD ZVEZDE! Pogledajte poslednji POZDRAV Dragovića sa delijama! (VIDEO)

Foto: Starsport

Ispunio je dečačke snove Aleksandar Dragović! Kapiten Crvene zvezde osvojio je titulu sa voljenim klubom, začinjenu duplom krunom i poslednji put u karijeri obukao dres tima za koji od malih nogu navija.

Dočekao je i da bude kapiten ekipe, zahvaljujući požrtvovanim igrama i borbenosti otkako je nemačke milione i vrhunske stadione u Bundesligi, zamenio bojama Zvezde u kojoj je svojim učinkom stigao do božanstva među delijama.

Najavio je popularni Drago pre utakmice sa Čukaričkim da mu je ovo oproštajna sezona, kao i da će se vratiti u matičnu Austriju iz Beča, koja mu je ponudila osmogodišnji ugovor, ali su ga i pored toga najvatreniji navijači Crvene zvezde pozdravili u 59. minutu, kada je ustupao mesto Nemanji Milunoviću, kao nekog ko je u svakom trenutku ostavljao srce na terenu za tim sa Marakane.

Ogromne ovacije Dragoviću prilikom izlaska sa terena, govore kakvog je Crvena zvezda imala igrača u svojim redovima, ali i da će uprava u narednom prelaznom roku morati da dovede u najmanju ruku fudbalera sličnog kalibra, koji će biti dostojna zamena nekadašnjem austrijskom reprezentativcu.

Drago je poslednji put s tribina Marakane odslušao: "Delije, delije, ajmo svi u glas, Aleksandar Dragović jedan je od nas".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading