NIKOLA ROKVIĆ PO DOLASKU U EGINU SAZNAO ZA TRAGEDIJU! Evo od koga se oprostio! Reči kidaju dušu! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo hodočašće predstavlja posebno emotivno iskustvo za Rokvića, a njegov dolazak u manastir bio je obeležen prisustvom porodice.

NIKOLA ROKVIĆ PO DOLASKU U EGINU SAZNAO ZA TRAGEDIJU! Evo od koga se oprostio! Reči kidaju dušu! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Nakon mesec dana hodočašća, popularni pevač Nikola Rokvić uspešno je stigao u manastir Svetog Nektarija Eginskog na grčkom ostrvu Eginu. Ovo hodočašće predstavlja posebno emotivno iskustvo za Rokvića, a njegov dolazak u manastir bio je obeležen prisustvom porodice i novinarske ekipe koja je prenela najvažnije trenutke ovog događaja.

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić

 

Po dolasku u manastir, pevač je dočekan od strane svoje porodice, ali i brojnih vernika koji su došli da isprate završetak Rokvićevog hodočašća. Jedan od najdirljivijih momenata bio je kada je od svoje dece dobio posebnu medalju, koju je Rokvić naknadno podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Gest ima veliki značaj za pevača, s obzirom na to da je medalju napravila osoba koja je za njega imala posebno mesto u srcu, a ujedno je tada saznao i za tužne vesti, a o gubitku drage osobe pisao je na Instagramu. 

Kada je sunce zašlo, morali su da mi kažu… Duša moja, srce moje, radost moja, Bandži moj, iznenada nas je napustio baš na dan kada sam stigao… Rođen na Svetog Nikolaja, otišao na prenos moštiju Sv.Nikolaja… Dušo moja, koliko si brinuo o meni, koliko si me naučio životu, 30 godina smo drugovali, toliko si usadio svojih emocija i muzike u moju dušu! Hvala ti! Hvala ti za sve sigurnosti koje si imao za nas! Hvala ti za drugarstvo!! I moram ti reći! U potpunosti si ispunio životom reči blaženopočivšeg patrijarha Pavla! "Živite tako da kada se rodite, svi se smeju a kada odlazite, svi da plaču". Znam da si na pravom putu!!! Večna ti slava brate moj dobri", napisao je Nikola Rokvić u emotivnoj objavi, koju možete pogledati ispod.

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading