MARAKANA "U PLAMENU"! Ovo mogu samo DELIJE! Nezapamćeni VATROMET na Topčiderskom brdu! PESMA se ORI! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda slavi šampionsku titulu.

MARAKANA "U PLAMENU"! Ovo mogu samo DELIJE! Nezapamćeni VATROMET na Topčiderskom brdu! PESMA se ORI! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Čukaričkog utakmicu poslednjeg 37. kola Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića su odavno odbranili naslov najboljeg kluba u državi i osvojili četvrtu uzastopnu duplu krunu, a sedmu titulu uzastopno u domaćem šampionatu.

Podsetimo, crveno-beli su nedavno u Loznici na Lagatoru odbranili Kup Srbije, pa je zbog toga današnji meč sa "brđanima" privukao ogromno interesovanje zvezdaša.

Iako je Čukarički prvi stigao do vođstva preko Rogana, šampion je došao do preokreta golovima Pitera Olajinke, koji je bio dvostruki strelac u dosadašnjem toku susreta.

Delije su znale da proslave gol nekadašnjeg fudbalera Slavije iz Praga, pa je na početku drugog poluvremena usledila nezapamćena bakljada, koja je osvetlila celu Marakanu i Topčidersko brdo.

Ubrzo zatim, Olajinka se ponovo "odužio" delijama, postigavši drugi pogodak i donevši potpuni rezultatski preokret u korist Milojevićevog tima.

Kako su navijači crveno-belih obeležili osvajanje titule vatrometom, pogledajte u video prilogu, koji je snimio naš izveštač sa lica mesta:

Crvena zvezda će u narednoj sezoni na evropskoj sceni igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona i trebaće da preskoči samo jedno kolo, kako bi stigla do fudbalske elite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading