JOVANA JEREMIĆ SE NE SMIRUJE! Otkrila kakav sad automobil želi, mnogi misle da je preterala! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana nikad nije krila da voli skupe poklone...

JOVANA JEREMIĆ SE NE SMIRUJE! Otkrila kakav sad automobil želi, mnogi misle da je preterala! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić kaže da bi volela da dobije auto Porše Macan! To joj je po svemu sudeći jedna u nizu želja, s obzirom na to da je već prethodne koje je želela već ostvarila.

- Nedavno sam razmišljala šta bih volela da dobijem... Poršea! Porše Macan! Ja ovde moram da kažem šta hoću, jer dobijam sve. Crni, razmišljam crveni, lakovano crveni onaj ferari ili crni - crni ipak. Ne znam, dvoumim se, ali bih crni. Da možda koža unutra vude drap, onako moćno mi je. Ne znam, to mi je super ali, moram još malo da savladam da ga ne očešem. Kuku meni - pričala je ona, a na društvenim mrežama neki misle da je preterala. 

Foto: Instagram printscreen

Jovana Jeremić

 

Inače, popularna voditeljka Jovana Jeremić uživa u srećnoj ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, sa kojim trenutno gradi vilu u Grockoj, koja nosi njeno ime. Ipak, Jovana nikad nije zaboravila odakle je potekla, iako je za rodni Ljig vezuju različite emocije. 

Svojevremeno su njene komšije otkrile sve o njenoj porodici.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić

 

Kad je završila maturu ovde u Ljigu, nije htela da se slika sa svojom generacijom za maturski pano. Jako se zamerila sa svim profesorima jer je nisu proglasili za đaka generacije. Ona se fotografisala posebno i uramila tu svoju matursku sliku sa imenom i prezimenom, gde je pisalo "đak generacije", a onda ju je, da bi što više sugrađana to videlo, stavila u jedan stakleni izlog advokatske kancelarije u centru grada. Obradović se taj advokat preziva, a zvali su ga Muja, po ocu - ispričala je jedna od gospođa za beogradske medije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading