VUČIĆ NA MARAKANI: Predsednik Srbije prati Zvezdu!

Autor:

Sport

25.05.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek države prisustvuje spektaklu na najvećem srpskom stadionu.

VUČIĆ NA MARAKANI: Predsednik Srbije prati Zvezdu!

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde i Čukaričkog igraju meč poslednjeg kola plej-ofa Superlige Srbije na stadionu Rajko Mitić od 19.00 časova. Ovaj meč ne samo da je sportski značajan, već nosi i veliku simboličku težinu jer će nakon njega uslediti proslava osvojene titule, koja će se održati na istorijskoj lokaciji - Kalemegdanu.

Trenutno na Marakani prisutan je i Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić. Ovo nije prvi put da se predsednik Vučić pojavljuje na stadionu Crvene zvezde ove sezone. Ranije je prisustvovao i meču sa Mančester Sitijem, a sada je došao i na proslavu titule.


Kamere su zabeležile trenutak kada je predsednik Vučić sedeo zajedno sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, a prethodno im se pridružio i Marko Marin, fudbaler Crvene zvezde.

Ovogodišnja sezona bila je veoma uspešna za Crvenu zvezdu, koja je dominirala u domaćem prvenstvu. Osvojivši titulu, fudbaleri Crvene zvezde potvrdili su svoju nadmoć u Superligi Srbije, ostvarivši značajan uspeh za klub i njegove verni navijače.

Nakon meča, planirana je spektakularna proslava titule na Kalemegdanu, gde će fudbaleri, stručni štab i navijači zajedno proslaviti osvojeni trofej. Ovaj događaj privući će pažnju celog grada i ljubitelja fudbala, stvarajući nezaboravne trenutke za sve prisutne.

Očekuje se da će proslava uključivati govore, vatromet i muzički program, stvarajući atmosferu radosti i zajedništva. Svi prisutni će imati priliku da uživaju u ovom posebnom događaju i da zajedno sa igračima proslave uspeh Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (22)

Loading
Tanja

25.05.2024 20:45

Predsednik Vučić je veliki ljubitelj sporta i uvek je spreman da podrži sportiste.

Ljilja

25.05.2024 20:46

Jedna je zvezda i za nju uvek ima vremena!

Ena

25.05.2024 20:47

Posle ogromnog truda i borbe u UN vreme je za opuštanje uz voljeni klub.

Dragana

25.05.2024 20:47

Naš predsednik Aleksandar Vučić je vatreni fan Crvene Zvezde.