SVET NA IVICI KATASTROFE: NATO udar direktno na Putina! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Poklon dodatak - VERA I NEVERA, KO JE IZDAO SRBIJU U UN, KO SE POKAZAO KAO PRIJATELJ!

Autor:

Svet

26.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

SVET NA IVICI KATASTROFE: NATO udar direktno na Putina! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Poklon dodatak - VERA I NEVERA, KO JE IZDAO SRBIJU U UN, KO SE POKAZAO KAO PRIJATELJ!

Foto: Tanjug/AP

Srpski telegraf u izdanju za nedelju 26. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča, plus vam poklanja Specijalni dodatak Srpskog telegrafa.

POSLE NJUJORKA NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Vučić među liderima NOVOG SVETA

Svet definitivno više nije isti, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić bez ikakve sumnje se svrstao među lidere novog poretka. Kako će geopolitička mapa planete izgledati u budućnosti, videćemo, ali ono što je sigurno jeste da neće biti ovakva kakva je sada.

Uz sve što se i inače dešavalo prethodnih godina, glasanje u Generalnoj skupštini UN o rezoluciji o Srebrenici pokrenulo je lavinu iz mnogo razloga. Za početak, na primer, nakon govora predsednika Aleksandra Vučića, koji je velikima i moćnima sasuo u lice sve što je trebalo, održavši istorijski govor kakav se ne pamti u zgradi na Ist riveru, usledilo je izjašnjavanje koje je pokazalo da zapadne sile više nemaju kontrolu kakvu su donedavno imale. Ni izdaleka!

SVET NA IVICI KATASTROFE: NATO udar direktno na Putina

Jens Stoltenberg, generalni sekretar NATO, pozvao je saveznike da povuku zabranu Ukrajini da koristi oružje Alijanse u napadima na vojne ciljeve na teritoriji Ruske Federacije.

Ovo bi, kako ocenjuju svetski mediji, mogao biti fatalan korak ka daljoj eskalaciji čiji bi krajnji ishod bila direktna konfrontacija evropskih zemalja unutar NATO s Rusijom i Vladimirom Putinom. Prevedeno na običan jezik, to bi značilo da svet klizi ka katastrofi.

ZA NJEGA JE MALO I SMRTNA KAZNA: Pijani ujak silovao, pa ubio Mariju (8)

Nezapamćen zločin potresao je Rumuniju. Malu Mariju Silviju Čika Rošu (8) silovao je i ubio rođeni ujak (32) kog je neizmerno volela. Zločin se dogodio u ataru sela Jajai, a monstrum je uhapšen.

SJAJNA VEST ZA NAŠU ZEMLJU: Oliver Stoun stiže u Srbiju

Oliver Stoun je veliki čovek, nadam se da ću biti u prilici da ga ugostim kad prođu izbori, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući u petak uveče na pitanje o pohvalama koje je slavni reditelj izrekao na račun Srbije.
I, nimalo slučajno, potom se osvrnuo na tektonske promene koje se dešavaju u svetu.

KARLEUŠA ODUVALA SEVERINU: Bednice bez časti i obraza

Nakon što je Jelena Karleuša nedavno oštro iskritikovala pevačicu Severinu Vučković zbog sramnih izjava o Srbiji i srpskom narodu, koleginica iz Hrvatske joj je poslala neprimerenu poruku, ali se tu nije zaustavila. Naime, Severina je pokazala da ne preza ni od čega, pa je tako objavila i privatne prepiske s Duškom Tošićem. Severina je tako pokazala da može da zloupotrebi svačiju privatnost zarad ličnog cilja, kao i da ljudi treba da paze šta joj privatno pišu, a Karleuša joj nije ostala dužna, te joj je u svom stilu brutalno odbrusila.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana za Srpski telegraf za 26. maj 2024. godinu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading