HEROJSKA BITKA VUČIĆA I VELIKA MORALNA POBEDA: Svet stao uz Srbiju! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

24.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

HEROJSKA BITKA VUČIĆA I VELIKA MORALNA POBEDA: Svet stao uz Srbiju! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic, Shutterstock

Srpski telegraf u izdanju za petak 24. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča, plus vam poklanja Specijalni dodatak Srpskog telegrafa.

HEROJSKA BITKA VUČIĆA I VELIKA MORALNA POBEDA: Svet stao uz Srbiju!

Sramna rezolucija o navodnom genocidu u Srebrenici usvojena je na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija sa samo 84 glasa za, protiv je glasalo 19, koliko nije bilo u sali, dok je uzdržanih bilo 68.

Ovim su neprijatelji Srbije, uprkos tome što je dokument izglasan, dobili veliki šamar od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je žestokom diplomatskom borbom uspeo da one koji su podržali rezoluciju svede na minimum i da veliki deo sveta privuče na stranu istine i pravde.

POČELO SUĐENJE UROŠU BLAŽIĆU: Roditelji hteli da linčuju monstruma!

U Višem sudu u Smederevu juče je trebalo da se održi pripremno ročište na suđenju Urošu Blažiću (22), masovnom ubici optuženom za ubistvo devet i ranjavanje 12 ljudi u Duboni i Malom Orašju. Umesto toga, odigrala se prava drama. Sav očaj i bol koje više od godinu dana nose u sebi porodice ubijenih eksplodirali su sudnici. Policija je jedva uspela da monstruma i njegovog oca, kome se takođe sudi, spase i evakuiše. 

U trenutku kad su Blažići u pancirima, s lisicama na rukama i bukagijama na nogama, u pratnji desetak policajaca, uvedeni u sudnicu počeo je haos. Čula se vriska, povici i lupa, a kroz hodnik su dotrčale dodatne snage policije. Čuvari reda su se postavili između članova porodica i optuženih i posle desetak sekundi u trku su izveli Uroša Blažića i njegovog oca Radišu. Novinari su pomereni dalje od ulaznih vrata sudnice, dok su Blažiće odvodili nazad u pritvor. Utrčala je i ekipa Hitne pomoći.

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 24. maj 2024. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ana

24.05.2024 08:12

Moralna pobeda Srbije.

Danilo

24.05.2024 08:13

Srbija je moralni pobednik! Srbi su ponosni na predsednika. Pokazao je svetu kako se brani cast i ugled zemlje.

Ana

24.05.2024 08:13

Ponosimo se borbom Vucica.

Keti

24.05.2024 08:22

Svet je konacno uvedeo da Srbija govori istinu i da mi nismo genosidan narod.