DELIJE OKUPIRALE KNEZ MIHAILOVU! Pogledajte kako su navijači Zvezde PREPLAVILI beogradske ulice! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je šampion ponovo...

DELIJE OKUPIRALE KNEZ MIHAILOVU! Pogledajte kako su navijači Zvezde PREPLAVILI beogradske ulice! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu od 4:1 nad ekipom Čukaričkog na stadionu "Rajko Mitić" pred više od 36.000 navijača. Ova pobeda značila je proslavu osvajanja sedme uzastopne šampionske titule za klub sa Marakane, što je ukupno 35. titula u istoriji crveno-belih.

Nije samo rezultat na terenu bio impresivan već i podrška sa tribina, gde se okupilo više od 36.000 navijača, među kojima je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Atmosfera je bila euforična, a igrači, stručni štab i čelnici kluba zajedno sa navijačima proslavili su još jedan veliki uspeh.

Navijačka grupa "Delije" najavila je proslavu titule do ranih jutarnjih sati, pa je popularni korteo odavno krenuti od Marakane pa sve do Kalemegdana, gde je zakazana spektakularna bakljada.

Ubrzo nakon utakmice, beogradske ulice počele su da se pune navijačima, stvarajući euforičnu atmosferu. Tako su zvezdaši okupirali najpre Slaviju, a potom i Knez Mihailovu ulicu, gde "igla nije mogla da padne".

Ori se pesma delija po Beogradu, koji su ove sezone imali maksimalan razlog za zadovoljstvo, jer su im posle košarkaške sekcije Crvene zvezde i fudbaleri podarili duplu krunu.

Izabranici Vladana Milojevića će naredne sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde će imati samo jednu prepreku da ponovo dođu do najelitnijeg klupskog takmičenja, ali prvi put u istoriji kao akter novog formata!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading