POSLEDNJE REČI DRAGOVIĆA U ZVEZDINOM DRESU! Dotakao se i NASLEDNIKA, ali će ovo ODUŠEVITI delije!

Autor:

Sport

25.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je to njegov poslednji meč za crveno-bele.

POSLEDNJE REČI DRAGOVIĆA U ZVEZDINOM DRESU! Dotakao se i NASLEDNIKA, ali će ovo ODUŠEVITI delije!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedom nad Čukaričkim od 4:1 stavili tačku na fenomenalnu sezonu.

Osvojili su crveno-beli novu duplu krunu, posle pehara Kupa Srbije podigli i trofej namenjen najboljoj ekipi u državi, ali je meč ostao u senci oproštaja kapitena Aleksandra Dragovića od najdražeg dresa.

Odmah posle utakmice, bivši austrijski reprezentativac ocenio je spektakularan vatromet i bakljadu, koju su delije organizovale u njegovu čast.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

- Pa ja bih se samo zahvalio za ove tri godine, iako nije uvek bilo lako. Oni su nama 12 igrači, želim i njima i nama sledeće sezone sve najbolje i da uđu u Ligu šampiona - rekao je Aleksandar Dragović.

Objasnio je koliko mu znači Zvezda, da je celog života sanjao o igranju na Marakani i da jednog dana kao kapiten podigne trofej sa najdražim klubom.

- Svi koji me znaju, poznato im je koliko volim Zvezdu i navijam za Zvezdu, uvek mi je bio san da igram za Zvezdu. Hvala Bogu da sam imao priliku da igram tri godine ovde, ali nažalost došao je taj dan da moram da se oprostim, ali, ako ništa drugo, ja ću dok sam živ uvek navijati za Zvezdu - dodao je Dragović.

Na kraju je istakao kako će to pričati svome sinu jednoga dana.

- On se rodio dok sam igrao ovde, on mi je sve. Ja sam jako ponosan. Kada bude imao 18 godina gledaće slike kako se slikao nekada ovde na Marakani - zaključio je Aleksandar Dragović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading