NEĆE DA SE PRODA I SNIMA NARODNJAKE! Pevačica nikad iskrenije o kolegama i zaradi! Evo što ostaje dosledna svom stilu!

Autor:

Zabava

25.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaliopi kaže da nije sve u novcu i da čovek treba da teži mnogo važnijim stvarima, čime god da se bavi.

NEĆE DA SE PRODA I SNIMA NARODNJAKE! Pevačica nikad iskrenije o kolegama i zaradi! Evo što ostaje dosledna svom stilu!

Foto: ST/Nikola Mutić

Makedonska pevačica Kaliopi Bukle kaže da danas svako može da puni arene i velike dvorane jer je sada muzika mnogo komercijalnija nego što je nekad bila. Ona tvrdi da se nikad ne bi "prodala" i snimala narodnjake samo zato što tu može da se zaradi više novca, te s toga ostaje verna pop muzici, koju peva iz duše i koja joj najbolje leži.

Ostala sam verna svom muzičkom pravcu jer volim da pravim muziku po svom senzibilitetu. Ne kupuju me novi trendovi i žanrovi koji su popularni, ali očigledno da ima mnogo ljudi, zapravo omladine, koji to slušaju. Svako danas može da napuni arenu, to je postalo normalno, a ranije je bila prava retkost - priča pevačica za Republiku i dodaje:

Foto: ST/Nikola Mutić

Kaliopi Bukle

 

Duete ne volim da snimam, nekako to nije moj fazon. Bilo je ponuda kolega, sve sam odbila, ne zato što sam digla nos već zato što sebe ne vidim u tome. Mora narod da zna da nije sve u novcu, pa se s toga držim svog pravca i neka svako snima šta mu najbolje leži.

Foto: ST/Nikola Mutić

Kaliopi Bukle sa kolegom Željkom Samardžićem

 

Inače, pevačica je nedavno otkazala koncert u Beogradu zato što je žena koja je došla da je sluša iznenada preminula nakon što joj je pozlilo. Pevačica je izjavila saučešće porodici i najavila da kupljene karte za ovaj spektakl važe i za novi datum, koji je kasnije takođe kazakala. Ona je naravno opravdala očekivanja publike, a mnogi su pozdravili to što je pokazala humanost na delu i što je pokazala da ništa ne sme da se ispreči i stane iznad toga. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading