DELIJE NAPRAVILE FEŠTU KROZ BEOGRAD: Navijači Zvezde upali u autobus! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači slave titulu!

DELIJE NAPRAVILE FEŠTU KROZ BEOGRAD: Navijači Zvezde upali u autobus! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički rezultatom 4:1 na stadionu Rajko Mitić i overili sedmu uzastopnu titulu, a četvrtu duplu krunu za redom. Ovo je samo potvrda apsolutne dominacije crveno-belih u srpskom fudbalu. Sezona koja je krenula ne baš najbolji okončana je najbolji mogući nači.

Odmah posle meča usledio je spektakularan vatromet delija, koje su pozvale sve zvezdaše da krenu u korteo ka Kalemegdanu, gde će biti održana velika proslava povodom fenomenalnog uspeha kluba iz Ljutice Bogdana 1a. Posle meča sa Brđanima, desila se zanimljiva situacija.

Naime, Delije su spazile autobus broj 59 koji se poprečio i bio prazan, a najvatenije pristalice crveno-belih su to iskoristile upale u autobus. Nema sumnje da će na Kalemegdanu biti fenomenalna atmosfera i velika proslava. Veliki uspeh je Zvezda postigla nakon turbulentnog početka, a to je navijačima donelo posebno radost.

 

https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=Mm5PLDdFRzIsMA==

 

Skandirale su delije svojim ljubimcima i pevale dobro poznate pesme, kao najava onog glavnog što će uslediti pod zidinama Kalemegdana, gde će šampionska žurka biti nastavljena do zore. 

Crvena zvezda je, ujedno, najefikasniji tim superligaškog takmičenja, jer je trku završila s 94 postignuta gola, čak 14 više od drugoplasiranog Partizana, uz samo 28 primljenih i impozantnu gol-razliku +66.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading