DECENIJU KASNIJE NA ISTOM MESTU Prekinuo je niz Partizana, a večeras gledao Zvezdu sa tribina!

Autor:

Sport

25.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener koji je osvojio srca Delija.

DECENIJU KASNIJE NA ISTOM MESTU  Prekinuo je niz Partizana, a večeras gledao Zvezdu sa tribina!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički rezultatom 4:1 na stadionu Rajko Mitić i overili sedmu uzastopnu titulu, a četvrtu duplu krunu za redom. Ovo je samo potvrda apsolutne dominacije crveno-belih u srpskom fudbalu. Sezona koja je krenula ne baš najbolji okončana je najbolji mogući nači.

Meč protiv Čukaričkog na Marakani nije bio samo obična utakmica za navijače Crvene zvezde. Bila je to prilika da se proslavi trofej i da se zajedno sa omiljenim timom uživa u pobedi. Na tribinama se okupio ogroman broj vernih navijača, a među njima se pronašlo i jedno veoma poznato lice, Slaviša Stojanović, nekadašnji trener crveno-belih.

Slaviša Stojanović je ostavio dubok trag u istoriji Crvene zvezde kada je u sezoni 2013/2014 uspeo da sa timom osvoji titulu posle šest godina čekanja. Taj trijumf je kupio navijače Zvezde za sva vremena i doneo im nezaboravne trenutke radosti i slavlja.

Iako bi se očekivalo da bivši trener bude smešten u svečanoj loži, Slaviša Stojanović je iznenadio mnoge prisustvom među navijačima na tribini. Jedan korisnik društvene mreže X je objavio sliku na kojoj je uslikao Stojanovića, čime je izazvao veliku pažnju javnosti.

 

 

Stojanović je svojim prisustvom na tribini pokazao da je i dalje blizak sa klubom i navijačima, te da i posle godina provedenih na klupi, i dalje gaji istu strast prema Crvenoj zvezdi kao i verni navijači koji su ga srdačno dočekali među sobom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading