TERZIĆEVI PRVI POTEZI POSLE TITULE! Njegov POTPIS je NAJVAŽNIJI za Zvezdu!

Autor:

Sport

25.05.2024

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korejac se pokazao kao odlično pojačanje.

TERZIĆEVI PRVI POTEZI POSLE TITULE! Njegov POTPIS je NAJVAŽNIJI za Zvezdu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički rezultatom 4:1 na stadionu Rajko Mitić i overili sedmu uzastopnu titulu, a četvrtu duplu krunu za redom. Ovo je samo potvrda apsolutne dominacije crveno-belih u srpskom fudbalu. Sezona koja je krenula ne baš najbolji okončana je najbolji mogući način, ali u Ljutice Bogdana nema mnogo vremena za odmor.

Generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić je čovek koji je svojim sjajnim potezima napravio sjajnu atmosferu u klubu i uspeo da stvori jednu dominantnu ekipu. Prošlog leta je imao jedan od najboljih poteza od kada je u Ljutice Bogdana, a to je dovođenje Hvang In Boma iz Olimpijakosa za pet miliona evra, što je bio najskuplje pojačanje crveno-belih u istoriji kluba. 

Foto: Starsport

 

Hvang se pokazao kao odlično rešenje na sredini terena. Skoro na svakoj utakmici je svojim izvandrednim potezima pravio razliku na terenu i ima sposobnost da reši meč jednim potezom. Terzić ga je doveo za male pare i sada je pred njim zadatak da obezbedi njegov novi potpis i zadrži ga u Zvezdi i oko njega gradi neku novu ekipu, koja će dominirati dugo godina srpskim fudbalom.

Nema sumnje da će na adresu Zvezde stizati bogate ponude za Korejca, ali je glavni prioritet narednog leta odoleti tim ponudama i zadržati Hvanga. On je ove sezone odigrao 33 utakmice i postigao šest golova, ali je svojim potezima oduševljavao sve prisutne. Nimalo lak zadatak za Terzića, ali će sigurno generalni direktor tima iz Ljutice Bogdana imati nekog keca u rukavu kako bi sjajno Hvanga zadržao u klubu, jer bi to defnitivno bilo najjače pojačanje na leto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading