ŠOK! Preminuo jedan od NAJPOZNATIJIH svetskih golfera!

Autor:

Sport

25.05.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena tuga na PGA turu.

ŠOK! Preminuo jedan od NAJPOZNATIJIH svetskih golfera!

Foto: pixabay.com/kenkaminaga

Dramatičan gubitak u svetu golfa dogodio se u subotu ujutru kada je dvostruki pobednik PGA tura, Grejson Marej preminuo u 30. godini.

Uzrok smrti još uvek nije objavljen. Marej je povukao svoje učešće u petak tokom drugog kola takmičenja Čarls Švab Čelendža zbog bolesti.

Komesar PGA tura, Džej Monahan, izjavio je sledeće:

 

 

- Bili smo uništeni kada smo saznali - i slomljeni što moramo da saopštimo - da je PGA Tur igrač Grejson Marej preminuo jutros. Nedostaju mi reči. PGA Tur je porodica, i kada izgubite člana svoje porodice, više nikada niste isti. Tugujemo za Grejsonom i molimo se za utehu njegovim voljenima. Obavio sam razgovor sa roditeljima Grejsona kako bi ponudio naše najiskrenije saučešće i tokom tog razgovora, oni su zatražili da nastavimo sa takmičenjem. Bili su uporni u tome da bi Grejson želeo da to uradimo. Koliko god će teško biti, želimo da poštujemo njihove želje. PGA Tur ima savetnike za tugu dostupne na oba takmičarska mesta, kao i virtualno za one koji nisu na terenu. Ja sam na putu za Fort Vort i podeliću više informacija kada budemo mogli. - rekao je Džej Monahan.

Grejson Marej je sedmostruki šampion u golfu, osvojio je dve titule na PGA turu, a jednu više na Korn Feri turu, dok ima dva trofeja i sa manje "zvučnih" tura.

Nema sumnje da je njegovim preranim odlaskom, golf izgubio velikog sportistu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading