NAĐ SUROVO REALAN! Da nam nije NJEGA imali bismo 15 bodova MANJE!

Autor:

Sport

25.05.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan iščupao remi protiv Kragujevčana.

NAĐ SUROVO REALAN! Da nam nije NJEGA imali bismo 15 bodova MANJE!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca (2:2), ali su i pored toga ostali na drugoj poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

S druge strane, Kragujevčani će igrati na evropskoj sceni takođe, međutim, njihov trijumf u Humskoj sprečen je samo zahvaljujući sjajnim odbranama golmana Aleksandra Jovanovića.

Zato šef stručnog štaba "parnog valjka" Albert Nađ nije štedeo reči na račun svog pulena:

- Pre svega bih, i to ponovo, hteo da istaknem (golmana) Aleksandra Jovanovića. Kako je sezona tekla... Mislim, da nije bilo njega, imali bismo jedno 10-15 bodova manje nego što sada imamo - rekao je Nađ, pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović

- Čestitke Radničkom na istorijskom uspehu, izborenim evropskim kvalifikacijama. Izuzetno dobra ekipa, izuzetan je to spoj mladih i iskusnih igrača. Ja sam i pre utakmice sam rekao da su dobri, da imaju nekoliko pojedinaca koji mi se mnogo sviđaju. Ono što mi danas nismo pokazali je voljni momenat. Mislim da je voljni momenat ekipe Partizana... neću da pričam pojedinačno, ali pojedinci će se sigurno prepoznati, mislim da je (voljni momenat) bio ispod nivoa koji sa sobom mora da nosi ovaj dres. Tako da... Na kraju, uspeli smo da dođemo do nerešenog rezultata kao i kada je Kragujevac ovde vodio sa 3:1, pa smo u 90. i nekom minutu izjednačili, pa evo... mislim da (sada) nismo zaslužili da izjednačimo, ali ostaje ta satisfakcija da nismo izgubili - zaključio je Albert Nađ.

Trener kluba iz Humske je čestitao Radničkom na istorijskom uspehu i istakao da je njihova ekipa izuzetno dobra, sa spojem mladih i iskusnih igrača. Međutim, nije propustio da naglasi da je voljni momenat ekipe Partizana bio ispod očekivanog nivoa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading