SVEČANOST U HUMSKOJ! Bibras Natho u klubu 200!

Autor:

Sport

25.05.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac dostigao fenomenalnu brojku.

SVEČANOST U HUMSKOJ! Bibras Natho u klubu 200!

Foto: Starsport

Ivan Ćurković i Bibras Natho

Fudbaleri Partizana u poslednjem 37. kolu Superlige Srbije igraju pred svojim navijačima protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca.

Biće to evropski okršaj u Humskoj, budući da su oba kluba izborila učešće na međunarodnoj sceni naredne sezone: crno-beli će sreću potražiti u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok je tim iz srca Šumadije u najmanju ruku učesnik kvalifikacija za Ligu konferencija, a može da zadrži trenutnu četvrtu poziciju koja vodi u doigravanje za Ligu Evrope, ukoliko ne izgubi u današnjem meču.

Susret "parnog valjka" i izabranika Feđe Dudića imao je revijalan uvod, budući da je pre utakmice Bibras Natho ušao u "klub 200"!

Foto: Starsport

Ivan Ćurković i Bibras Natho

Izraelac je, naime, odigrao 200 i više susreta u crno-belom dresu, pa mu je pre početka okršaja Partizana i Radničkog 1923, počasni predsednik srpskog vicešampiona Ivan Ćurković uručio uramljeni dres sa brojem 200.

Titulu je, podsetimo, osvojila Crvena zvezda, koja je odbranila "duplu krunu", osvojivši pehar Kupa Srbije, pobedom nad Vojvodinom u Loznici rezultatom 2:0, na novoizgrađenom stadionu Lagator. 

Inače, vredi istaći da su Partizan i Radnički 1923 ove sezone dva puta se sastali u ligaškom delu Superlige. Četa Igora Duljaja protutnjala je "Čika Dačom" i slavila s ubedljivih 4:0, dok su Kragujevčani šokirali domaćina u Humskoj remiziravši rezultatom 3:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading