OTAC MU OBEĆAO DA ĆE DOĆI DA GA GLEDA TEK KAD SE PLASIRA NA FAJNAL FOR, A ON TAMO ODIGRAO NAJGORU UTAKMICU IKADA VIĐENU! Baš nije imao sreće...

Autor:

Sport

25.05.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno je izašao pred ćaleta spuštene glave...

OTAC MU OBEĆAO DA ĆE DOĆI DA GA GLEDA TEK KAD SE PLASIRA NA FAJNAL FOR, A ON TAMO ODIGRAO NAJGORU UTAKMICU IKADA VIĐENU! Baš nije imao sreće...

Foto: Starsport

Dante Egzum i Skoti Vilbekin

Skoti Vilbekin će želeti što pre da zaboravi užasnu partiju protiv Panatinaikosa na fajnal foru Evrolige. Atinski tim je pobedio Fenerbahče 73:57 i plasirao se u finale najelitnijeg takmičenja gde će igrati protiv Real Madrida, a jedan od razloga zašto je ekipa trenera Šarunasa Jasikevičijusa bila nemoćna je i očajna partija Vilbekina.

Amerikanac, do skoro i reprezentativac Turske, odigrao je katastrofalnu utakmicu koja ulazi u istoriju takmičenja. Vilbekin je postigao samo dva poena, uz ukupan indeks korisnosti - minus devet. Vilbekin je postigao samo jedan koš iz igre, šutirao je 1/5 za dva i 0/5 za tri poena. Uz to je imao dva skoka, dve asistencije, četiri izgubljene lopte i još tri lične greške, što kada se sve sabere znači da je ostvario najslabiji indeks korisnosti u istoriji mečeva na fajnal foru Evrolige.

Posle meča, Vilbekin se izvinio čitavoj ekipi, a vrlo verovatno i ocu, pošto je pre meča izjavio sledeće:

 

- Moj otac je osam godina pričao: "Kad budeš igrao fajnal for, doći ću da te gledam". To se konačno desilo i došao je prvim letom.

Nažalost, njega poseta Berlinu se završila neslavno, ali svakako nema razloga da ne bude ponosan na svog sina. 

Videćemo kako će u Fenerbahčeu reagovati pošto ih je "izdao" jedan od najboljih igrača. Ujedno, jedan od najplaćenijih u Evropi koji ima platu od 2,4 miliona evra. U klub je inače stigao 2022. godine i za njega je Fenerbahče platio i obeštećenje od milion evra Makabiju.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading