BIVŠI FUDBALER SPARTAK MOSKVE BRUTALNO ISPROZIVAO STANKOVIĆA: Legenda crveno-belih oplela po Dekiju!

Autor:

Sport

25.05.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rus nije zadovoljan izborom bivšeg kluba.

BIVŠI FUDBALER SPARTAK MOSKVE BRUTALNO ISPROZIVAO STANKOVIĆA: Legenda crveno-belih oplela po Dekiju!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Bivši fudbaler i trener crveno-belih iz Moskve, Dimitrij Aleničev, izrazio je nezadovoljstvo imenovanjem Dejana Stankovića za šefa stručnog štaba Spartaka. Istakao je da Stanković zaslužuje poštovanje kao igrač, ali da ne može da komentariše njegovu trenersku karijeru.

- Rekao sam jednom svojim prijateljima da će Spartak uzeti trenera iz Portugalije ili Španije, ali sam istovremeno rekao da bi mogli da se opklade i na trenera sa Balkana. Ivić i Jokanović su već radili u Rusiji, Ilić je došao u Nižnji. Sportski direktnor Spartaka je Portugalac Amaral. Mogao je da se kladi na Portugalca ili Španca, ali je izbor pao na Dejana Stankovića - istakao je Aleničev i dodao:

- Stanković je velika ličnost u fudbalu, posebno kao igrač. Proveo je 16 sezona u Laciju i Interu. Osvojio je sve što se može osvojiti, nema potrebe diskutovati o tome. Kao igrač, Stanković zaslužuje veliko poštovanje, ali o njemu kao treneru ne mogu ništa da kažem. Osvajao je trofeje sa Ferencvarošem i Crvenom zvezdom, ali mislim da u ovim zemljama možete osvojiti šampionat bez mnogo truda. Za Stankovića je u Mađarskoj i Srbiji bilo prilično lako. Teško je reći kako će se stvari odvijati u Spartaku. Ne bih da predviđam, samo želim da ga gledam. I nadam se da će završiti ugovor, jer navijači su već umorni od ostavki - poručio je Dimitrij Aleničev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading