OSVOJIO SRCA DELIJA: Navijači Zvezde dali brutalan nadimak Sferopulosu, a ujedno pecnuli Partizan!

Autor:

Sport

25.05.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grk ostavio odličan utisak.

OSVOJIO SRCA DELIJA: Navijači Zvezde dali brutalan nadimak Sferopulosu, a ujedno pecnuli Partizan!

Foto: Starsport

Grčki stručnjak i trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, osvojio je srca navijača crveno-belih za veoma kratko vreme, a sada je dobio i nadimak. Naime, košarkaši Crvene zvezde napravili su veliki korak ka finalu domaćeg prvenstva, pobedivši FMP sa 97:87 na svom terenu. Šampioni AdmiralBet ABA lige su bili u odličnom raspoloženju nakon ovog trijumfa, te su novi uspeh proslavili sa svojim vernim navijačima.

Trener Janis Sferopulos je krenuo ka tribinama gde je jedan mladi navijač držao transparent sa likom grčkog stručnjaka, uz natpis: Zveropulos 6-0. Očigledno je da se ovim natpisom aludira na seriju pobeda koje je Crvena zvezda ostvarila pod vođstvom Sferopulosa nad najvećim rivalom, Partizanom.

 

 

Pobedom nad FMP-om, košarkaši Crvene zvezde su napravili značajan korak ka finalu domaćeg prvenstva. Ova pobeda nije samo još jedan trijumf, već potvrda sjajne forme tima pod vođstvom Janisa Sferopulosa. Navijači su bili u transu nakon utakmice, a atmosfera je bila zaista nezaboravna.

Janis Sferopulos je postao miljenik navijača Crvene zvezde, dok rivalstvo između srpskih košarkaških timova nastavlja da intrigira javnost. Ono što je posebno obradovalo Delije jeste kako je Grk uspeo da konsoliduje ekipu koja je bila u velikom rasulu kada je on došao i da vrati tim na pravi kolosek. Istina, rezultati u Evroligi nisu zadovoljavajući, ali podsetimo da su crveno-beli imali veliki peh za povredama tokom čitave sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading