NANELI ISKORISTIO SNIMAK GUŠENJA PSA DA PECNE ZVEZDU: Kako ovde nije prekinut snimak?

Autor:

Sport

25.05.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudno, ali jasno poređenje Amerikanca.

NANELI ISKORISTIO SNIMAK GUŠENJA PSA DA PECNE ZVEZDU: Kako ovde nije prekinut snimak?

Foto: Starsport

Košarkaš Partizana Džejms Naneli neće biti u mogućnosti da nastupi za crno-bele u završnici Košarkaške lige Srbije odlukom Željka Obradovića, ali to ga nije sprečilo da bude aktivan na društvenim mrežama.

Naime, Amerikanac je odreagovao na jedan snimak na mreži "X" i izazvao lavinu komentara. Na snimku je prikazano spašavanje psa od gušenja, a Naneli je pohvalio mladića koji je izveo ovaj hrabar čin, uz komentar koji je izazvao pažnju javnosti. Međutim, baš kao što to češće radi na društvenim mrežama u poslednje vreme, ponovo je bio ironičan u svom odgovoru.

U svom odgovoru na snimak, Naneli je napisao:

 

"Neverovatno spašavanje. Ipak, neverovatnije da snimak nije nasumično prekinut u ovoj prostoriji." Ova izjava je jasno aludirala na dešavanja pred treći meč finalne serije AdmiralBet ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, kada je došlo do incidenta između Nanelija i prvotimca crveno-belih Stefana Lazarevića. Partizan se žalio da snimci sa nadzornih kamera Arene nisu potpuni i da su prekinuti, nagoveštavajući da istina nije u potpunosti prikazana u vezi sa tim događajem.


Podsetimo, košarkaši su se sukobili u nedelju, na dan treće utakmice finalne serije AdmiralBet ABA lige. Kamere su zabeležile veći deo incidenta, ali ne i sam trenutak tuče, već samo kako oni razgovaraju po izlasku Lazarevića iz Zvezdine svlačionice, a onda kako ih saigrači razdvajaju. Deblji kraj izvukao je srpski igrač iz crveno-belog tabora kojem je raskvavljeno i deformisano lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading