BEJBI BUM U KRAGUJEVCU! Rođeno 14 beba u poslednja 24 časa

Autor:

Vesti

25.05.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti

BEJBI BUM U KRAGUJEVCU! Rođeno 14 beba u poslednja 24 časa

Foto: RINA

U kragujevačkom porodilištu u poslednja 24 časa rođeno je 14 beba, čime je grad postao bogatiji za devet dečaka i pet devojčica. Ovaj porast broja novorođenih podseća na prethodni "bejbi bum" koji se dogodio sredinom novembra, kada je rođeno 11 beba - osam dečaka i tri devojčice.

Predstavnici porodilišta izrazili su svoje zadovoljstvo zbog povećanog broja rođenih beba. Istakli su da su uvek srećni kada majke u njihovoj ustanovi donesu na svet mnogo mališana. Ono što je za njih najvažnije jeste da porođaji i oporavak majki prođu bez komplikacija, što je i ovog puta bio slučaj.

- Uvek smo srećni kad nas mame u našem porodilištu obraduju sa dosta mališana. Ono što je najvažnije jeste da porođaj i oporavak proteknu kako treba - kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi, preneo je Informer.

Ovaj novi talas rođenja beba dodatno je oživeo optimizam među osobljem porodilišta, koji se svakodnevno trude da obezbede najbolju moguću negu i podršku za majke i novorođenčad. Ponosni su na činjenicu da njihove trudnice odlaze kući sa zdravim bebama i da mogu biti deo tako posebnog trenutka u njihovim životima.

U Novom Sadu, drugom po veličini gradu u Srbiji, takođe se beleže periodi povećanog broja rođenih beba. Tokom određenih dana, novosadska porodilišta mogu imati više od 20 novorođenčadi.

U Nišu, južnom delu Srbije, takođe dolazi do sličnih događaja. Periodi sa 15 ili više rođenih beba u jednom danu nisu retkost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading