SOFRA STRAHOVAO PRED VENČANJE! Zbog ovoga se danima premišljao, nikome nije otkrivao šta ga je mučilo!

Autor:

Zabava

25.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamburaši su bili tu i dok smo se slikali, baš je bila dobra atmosfera, bilo je super. Taj momenat kada smo došli po mladu, bio je mnogo emotivan. Ludilo mozga, mnogo emocija – rekao je on.

SOFRA STRAHOVAO PRED VENČANJE! Zbog ovoga se danima premišljao, nikome nije otkrivao šta ga je mučilo!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aca Sofronijević

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević kaže da se mnogo plašio da mu venčanje ne pokvari kiša kada je sve već bilo spremno za svadbenu ceremoniju. On se sa svojom izabranicom Kosanom zavetovao na večnu ljubav u Hramu Svetog Save u Beogradu, što im je odavno bila velika želja. 

Bilo je super. Malo smo strepeli zbog kiše i tog venčanja napolju, u šest ujutru sam saznao da će biti kiše, o svemu sam vodio računa. Ali, nadao sam se da će stati i zaista jeste, bilo je prelepo. Tamburaši su bili tu i dok smo se slikali, baš je bila dobra atmosfera, bilo je super. Taj momenat kada smo došli po mladu, bio je mnogo emotivan. Ludilo mozga, mnogo emocija – rekao je on za Grand sa osmehom na licu, pa je dodao: 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sofronijević venčanje

 

- Uživao sam, zaista smo mnogo puta sam pustili suzu i ona i ja. Kad sam video mog oca Radovana da je pustio suzu, koji je mnogo oštar i strog, onda je bilo mnogo lepo.

Inače njegova izabranica imala je problem sa haljinom po dolasku u Hram, pa je harmonikaš morao odmah da interveniše. Haljina je bila toliko dugačka da se vukla i kačila za obuću mlade, ali je brzom intervencijom sve odmah rešeno, te su mladenci samo produžili dalje. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sofronijević venčanje

 

Svečana dekoracija koja je podrazumevala led ekrane sa specijalnim efektima i pregršt cveća na svakom ćošku u sali ukazivalo je da se vodilo računa o svakom detalju. Mlada je tokom večeri promenila tri venčanice poznatog skupocenog brenda, a torta na pet spratova začinila je ovaj svečani čin.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading