OTKRIVENI STRAVIČNI DETALJI O PREMINULOM OCU DIDI DŽEJ: Do poslednjeg dana nije znao od čega boluje!

Autor:

Zabava

25.05.2024

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Didi Džej nakon smrti oca.

OTKRIVENI STRAVIČNI DETALJI O PREMINULOM OCU DIDI DŽEJ: Do poslednjeg dana nije znao od čega boluje!

Foto: Promo

Didi J

Poznata pevačica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, nedavno je doživela težak gubitak - preminuo je njen otac Slavko. Na svom Instagram profilu, Didi je podelila sliku sa groblja na kojoj se vidi raka sa mnoštvom venaca i buketa cveća, kao i ime njenog oca ispisano na krstači. Ovim emotivnim postom, Didi je oprostila od oca i izrazila svoju tugu javno.

Didi je otkrila da je njen otac imao rak, ali da do poslednjeg dana nije znao od čega boluje:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

- Ovo su za mene najteži momenti u životu. Moj otac je godinama imao rak. Trudila sam se da mu olakšam svaki trenutak i do kraja života nije znao od čega boluje - izjavila je Dijana Rokvić za Kurir.

Didi je otkrila da njena porodica ne želi da se previše eksponira u medijima i da jednostavno žele da žive normalan život, podržavajući je u svemu.

Podsetimo, Dijana već godinama vešto skriva svoj privatni život i roditelje, koje javnost skoro nikada nije uslikala, niti imala priliku da vidi sa ovom pevačicom, pa se nametnulo pitanje koliko je podržavaju u njenim odlukama, kao i u kakvom su odnosu.

- Moja porodica ne želi previše da se fotografiše, ne žele da budu u javnosti. Žele normalno da žive, šetaju ulicom, podržavaju me svakako u svemu - rekla je Didi svojevremeno.

Ovaj težak trenutak definitivno je ostavio traga na pevačicu Didi Džej, ali uz podršku porodice i brojnih obožavalaca, sigurno će pronaći snagu da prevaziđe ovu tešku životnu prepreku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading