OBORIO REKORD BEZ PROPUŠTENOG MEČA, A IGRAO DVE GODINE SA STAKLOM U NOZI?! Ne može luđe od ovog (FOTO)

Autor:

Sport

25.05.2024

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva priča iz Španije!

OBORIO REKORD BEZ PROPUŠTENOG MEČA, A IGRAO DVE GODINE SA STAKLOM U NOZI?! Ne može luđe od ovog (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Injaki Vilijams

Zvezda Atletik Bilbaa, Injaki Vilijams, nedavno je prošao kroz operaciju stopala posle koje je otkrio šokantnu istinu - nesvesno je igrao sa dva centimetra dugim komadom stakla u levom stopalu poslednje dve godine. Otkriće je došlo do izražaja tokom konferencije za štampu koju je održao trener ekipe, Ernesto Valverde, koji je opisao celu stvar kao "vrednu pričanja".
 

Tokom nedelje, Vilijams je prošao kroz operaciju stopala kako bi se rešio uporne boli, a za vreme postupka medicinski stručnjaci su otkrili strano telo u njegovom stopalu. Sam Vilijams je podelio fotografiju na svojoj Instagram priči, prikazujući fragment stakla koji je uklonjen posle operacije.


Ono što čini priču o Vilijamsu još neverovatnijom je činjenica da je uspeo da odigra 251 uzastopnu utakmicu u La Ligi bez prekida, postavljajući rekord u španskom fudbalu bez propuštenog meča. Ovaj izuzetan podvig ističe ne samo njegov izuzetan talenat već i neverovatnu izdržljivost i odlučnost, uprkos nelagodnosti koju je verovatno doživljavao zbog stakla u stopalu.

Pored neverovatne izdržljivosti, Vilijams je dao značajan doprinos uspehu Atletik Bilbaa na terenu. Tokom ove sezone, postigao je 14 golova na 39 utakmica u različitim takmičenjima, igrajući ključnu ulogu u pomaganju svojoj ekipi da osvoji Kopa del Rej, njihov prvi trofej u 40 godina. I taj podvig osvajanja finala španskog Kupa protiv Majorke ostvario je zajedno sa svojim mlađim bratom, Nikom Vilijamsom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading