UŽASNE POSLEDICE OD UDARCA FLAŠOM? ĐOKOVIĆ ima "rupu" na GLAVI!

Autor:

Sport

25.05.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-fotka iz Ženeve.

UŽASNE POSLEDICE OD UDARCA FLAŠOM? ĐOKOVIĆ ima "rupu" na GLAVI!

Foto: Profimedia

Novak Đoković je doživeo novi neuspeh na turniru u Ženevi, gde je poražen u polufinalu od Tomaša Mahača, Čeha koji se nalazi na 44. mestu ATP liste. Ovaj poraz dolazi nakon eliminacije u trećem kolu mastersa u Rimu, gde je izgubio od Alehandra Tabila.

Nakon što je pobedio Korentena Mutea u drugoj rundi, Đoković je doživeo nezgodu dok je delio autograme - flašica mu je pogodila glavu. Iako su lekarski pregledi pokazali da je fizički u redu, postalo je očigledno da ima problem, s obzirom na vidljivu ranu na glavi koja je verovatno nastala od udarca.

 

 


Ovaj incident je izazvao zabrinutost kod njega, ali i kod njegovih navijača. S obzirom na to da je telo bilo izloženo intenzivnom naporu zbog uzastopnih mečeva, posledice udarca su i dalje prisutne.

Nakon neuspeha u Ženevi i incidenta u Rimu, Novak je izjavio da sebe ne vidi kao favorita na predstojećem Rolan Garosu. Ovo nezadovoljstvo rezultatima i zabrinutost za svoje zdravstveno stanje mogu imati uticaja na njegovu formu u narednim mečevima.

Uzimajući u obzir ove nedavne događaje, ostaje da se vidi kako će se Novak oporaviti i pripremiti za naredne izazove na teniskom terenu. S obzirom na svoju izuzetnu karijeru, navijači širom sveta će sa nestrpljenjem pratiti njegove naredne korake.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading